Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de Zapy in Sanatate despre 1 august 2019 deschis - denunta

Umflatura(i)

Buna ziua Am nascut acum 3 saptamani in urma Stiu ca peste 2 saptamani am programare la moasa sa verifice daca totul e in regula Ieri la telefon mi a spus ca oricum sunt bine, deci, pot sa revin la Viata normala pe care am avut o inainte sa fiu gravida (avand in vedere ca ma simt recuperata) Am avut o nastere normala foarte rapida (1 ora si 45 de minute de travaliu indus si dupa 6 minute de impins, a iesit copilul) Doar ca, ieri cand faceam dus, am descoperit 2 chestii: o umflatura mica in dreptul zonei genitale, doar ca pe o buca (scuzati cuvantul, dar ca sa se inteleaga) ce ma doare la atingere si cateodata cand stau pe scaun, si un fel de, nu stiu daca e umflatura sau ce e, ideea e ca arata ca un bob de orez, alb, infipt in piele langa clitoris, si alte firimituri albe deasupra clitorisului Si de cele mai multe ori ma doare vulva Stiu ca am programare peste 2 saptamani, dar, poate cineva are idee ce poate fi? Va multumesc anticipat

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 357
Rasfoieste dupa
  • 5012

    by andaghe about 1 august 2019

    Ai avut vreo injectie in fesa care putea cauza umflatura aceea?Despre zona vulvara nu am idee

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Zapy
      by Zapy
      1 august 2019

      Nu am avut nici un fel de injectie. Doar ce mi-au administrat de 2 ori cate 2 pastile pentru a-mi induce travaliul, si apoi totul a decurs normal.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta