Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

26

de IzabelMaria in Sarcina despre 22 iulie 2019 deschis - denunta

sarcina 10 saptamani

Buna , sunt insarcinata in a 10 saptamana Si am ceva probleme la inceput 5 sapt am avutScurgeri maronii si dureri am urmat tratament pt sustinereAu fost in jur de 2 saptamani acum iar au revenit cu dureri Ieri am foat la contro mi sa spus ca e ok numai ca sunt super speriata A fost cineva in situatia mea???

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 487
Rasfoieste dupa
  • 17

    by Paulinne about 23 iulie 2019

    Si eu am avut secretii maronii si crampe asemanatoare celor de la menstruatie, pana pe la 7 saptamani am fost la medic si mi a marit doza de tratament si au disparut incearca sa eviti contactul sexual, efortul si incearca sa stai cat mai mult la orizontala, daca ai posibilitatea primul trimestru este o perioada critica multa sanatate!

    • Scor: 0
    3 comentarii
    • IzabelMaria
      by IzabelMaria
      23 iulie 2019

      Multumesc frumos sper sa fie bine ..mam saturat de rau greturi palpitatii oboseala sper sa treaca ...

    • Paulinne
      by Paulinne
      23 iulie 2019

      vor trece. chiar daca nu ne fac sa ne simtim bine, aceste simptome iti pot confirma ca hormnii isi fac bine treaba. si eu am 11 saptamani jumatate si ma confrunt cu crampe, junghiuri, ameteli, dureri de cap, oboseala, etc. dupa primul trimestru se vor dim...  mai mult

    • IzabelMaria
      by IzabelMaria
      23 iulie 2019

      Sarcina usoara si multa sanatate si eu am 10 sapt si 4 zile

  • 9

    by cris&sebi about 23 iulie 2019

    Buna, eu am avut sarcina cu risc de avort spontan Am sangerat pana in luna a 7( 30/32 saptamani) cu toate pastilele si ovulele din lume, cand am intrat in concediu s a oprit sangerarea Stai linistita, urmeaza tratamentul exact cum ti a spus doctorul Sarcina usoara !

    1 comentariu
  • 26

    by IzabelMaria about 23 iulie 2019

    Multumesc frumos pentru raspuns

    • Scor: 0
  • 1007

    by IlieCristina about 22 iulie 2019

    Si eu am patit asa la prima sarcina, am avut hemoragie la 7 saptamani si apoi toata sarcina am stat cu emotii Insa pot sa iti spun ca de regula astfel de probleme sunt doar in primul trimestru de sarcina, apoi se reduc riscurile Important este sa ai un medic de incredere care iti urmareste sarcina si totul va fi bine Eu am facut tratament de sustinere a sarcinii pana prin luna a 5 a, iar in perioada cu hemoragia am stat la pat vreo luna jumatate, dar totul a fost bine

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta