Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de oana3121 in Sarcina despre 20 iunie deschis - denunta

Testul de sarcina

Testul l-am făcut la 3 zile după contact sexual dar a ieșit negativ .totusi ma simt gravida după simptome.sunt sau nu însărcinată?
Raspunsuri: 5 • Score 0 • Vizualizari: 325
Rasfoieste dupa
 • 978

  by Eugenya1 about 20 iunie

  Eu te-as intreba cati ani ai :D
  • Scor: 0
 • 4568

  by andaghe about 20 iunie

  Pai..... in afara de comicul situatiei de a te simti insarcinata la 3 zile dupa cs, noi nu avem de unde sti daca ai fost in perioada ovulatiei, daca ovulul este ok, daca s-a produs fecundarea, etc etc.... si, de curiozitate, ai mai fost insarcinata ca sa "te simti" la fel? Cum te simti insarcinata?
 • 2815

  by Buburuza_Ruza about 20 iunie

  Daca la trei zile după contact ai simptome și te simți gravida e totul in capul tau..cam atât. Succes!
 • 8120

  by CorinaDani about 20 iunie

  oana, macar ai idee cum functioneaza organismul tau, ce se intampla pe durata unui ciclu menstrual, cand are loc ovulatia, cand este perioada fertila, etc. ? sau principiul pe baza caruia functioneaza un test de sarcina ? ai citit macar prospectul testului de sarcina ?

  care este data (prima zi) a ultimului tau ciclu menstrual ? ai un ciclu regulat, iti vine la 28 de zile, mai putin, mai mult ? cand ai avut contactul sexual neprotejat, in ce data ?

  testul de sarcina se face abia dupa ce iti intarzie ciclul menstrual urmator, ca sa fii sigura de rezultat se recomanda sa-l faci la 7 zile de intarziere.

  ce simptome ai, de te simti gravida ?

  1 comentariu
 • 414

  by Becky13 about 20 iunie

  L-ai făcut prea repede, normal că nu-ți arată nimic după 3 zile. Citește prospectul, testul îl faci când menstruația îți întârzie sau la aproximativ 3 săptămâni după contactul sexual neprotejat. 

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta