Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de Funki in Sarcina despre 18 iunie 2019 deschis - denunta

Varicela

Buna ziua, dragi mamici ! Am facut varicela in saptamana a 6 a de sarcina, va rog spuneti mi daca ati trecut prin asa ceva, pe internet sunt scrise tot felul de pareri... parerile medicilor sunt impartite... va rog spuneti mi daca ati trecut prin asa ceva, dati mi un sfat/o parere, orice e parere e buna venita. Multumesc
Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 254
Rasfoieste dupa
 • 8558

  by CorinaDani about 18 iunie 2019

  incearca sa discuti si cu un medic specialist in boli infectioase.

  fina parintilor mei a facut varicela in primul trimestru de sarcina si la sfatul medicilor (a cerut mai multe opinii), a ales sa faca intrerupere (de comun acord cu sotul), pentru ca nu a dorit sa-si asume nici-un fel de risc, sa aiba un copilas cu probleme de sanatate (chiar daca riscul este de 1-2 %, cand esti intr-o astfel de situatie, nu iti doresti sa faci parte din acel 1-2 %, sa ti se intample tocmai tie ceva care are sanse foarte mici sa apara). la mai putin de 1 an dupa asta a ramas din nou insarcinata si acum are un baietel superb, sanatos si frumos, care a implinit 7 ani.

  decizia va apartine in totalitate, tie si sotului, dupa ce primiti mai multe opinii si pareri din partea medicilor.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta