Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

26

de Mamioananelis in Familia despre 13 mai 2019 deschis - denunta

Tata

Dacă el a dorit un copil și acum Ca îl avem nu se mai ocupa de noi sau macar de ea eu ce sa mai cred.tocmai am aflat ca i da bani mamei lui și fratelui sau și mie ca soție îmi spune ca nu are bani

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 431
Rasfoieste dupa
 • 26

  by Mamioananelis about 8 iunie 2019

  Am încercat sa discut cu el dar neagă orice plus ca nu i pasa de ce zic eu dacă nu facem cum dorește el se enervează automat dar eu sa tac și sa ascult Pt ca tot ce zic eu nu are sens pentru el crede ca caut o scuza fetița mereu Pt ca i spun ca dacă eu nu ma simt bine setransmite starea mea la fetița mai ales ca alăptez fetița are 8luni peste câteva zile

  • Scor: 0
 • 70

  by Magdabebe2 about 16 mai 2019

  dp meu de vedere toate divorturile au ca punct de plecare aceastra poblema, si da, din cauza acestor probleme nu toate cuplurile ajung la divort pt ca aleg sa discute deschis si sa indrepte situatia sau se inchid ochii, se complac in situatie, dupa caz.Zi buna !

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • Camelia09
   by Camelia09
   16 mai 2019

   Poate ca au, dar un divort nu va fi niciodata usor pentru copil. Daca sotul e abuziv, atunci nu exista indoiala, trebuie actionat rapid. Dar daca e vorba doar de o indepartare cred ca ar fi bine sa se incerce toate optiunile de impacare, reconectare inain...  mai mult

 • 1777

  by Camelia09 about 16 mai 2019

  Inainte de a da sfaturi cred ca ar trebui sa ne dai mai multe detalii. Ce varsta are fetita voastra? Cand a inceput sa nu se mai ocupe de voi si ce inseamna asta? Eu una nu cred ca e cazul sa te gandesti la masuri drastice, dar o discutie serioasa in care sa-i spui tot ce deranjeaza e de dorit. Nu cred ca decaderea din drepturile de parinte se poate realiza asa usor, mai ales in Romania unde si daca iti parasesti copilul inca mai pastrezi drepturi. In plus in cazul unui divort, din cate stiu ai dreptul la o pensie alimentara in valoare de 25% din valoarea salariului/ venitului sotului si e de asteptat ca veti imparti custodia. Faptul ca si-a ajutat mama si fratele cu bani nu mi se pare o problema, dar faptul ca ti-a ascuns este. Intr-un cuplu e important sa fie incredere si sa va puteti impartasi tot. Un copil pune la incercare relatia, chiar si unul dorit. Poate tot ce aveti nevoie e o discutie serioasa si putina rabdare.

  • Scor: 0
 • 70

  by Magdabebe2 about 13 mai 2019

  Ar trebui sa ii spui deschis ca nu este normal sa nu aveti banii la comun.Amandoi trebuie sa stiti ce se intampla cu banii, chiar daca de exemplu doar el are venituri.Amandoi ar trebui sa decideti cursul fiecarui leut din casa.Daca da bani altora , chiar si imprumut, totul trebuie sa se intample cu acordul si stirea ta.

  Din start famila vaostra nu e inchegata.Daca vrea o relatie trainica si o familie puternic inchegata va trebui  ca de acum sa ia masuri.El nu e singurul barbat din lume si nu esti obligata sa ii gatesti + etc.Daca nu isi schimba atitudinea si nu devine famila prioritara poti oricand sa il decazi din drepturi, sau sa divortezi(copilul ramane la tine ) si sa iti dea pensie alimentara in valoare destul de mare.

  Astfel de probleme duc relatia la finalizare.Nu va vad impreuna  peste 4- 5 ani, relatiile defectuase asa incep si se indreapta cu siguranta catre un final.Trebuie discutat foarte clar.Fi ferma.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta