Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de dorrriana in Familia despre 18 iulie 2017 deschis - denunta

sfat pentru alegerea unui camin/sanatoriu recuperare batrani Bucuresti

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat daca v ati confruntat cu asa ceva....caut cu disperare un camin-spital/sanatoriu/centru recuperare,Bucuresti(Ilfov)particular,cu conditii excelente atat medicale cat si de trai pentru mama mea de 87 de ani care a suferit un AVC recent si desi e lucida ,si -a pierdut cam 85 la suta din capacitatile locomotorii si mobilitate la nivelul membrelor superioare si inferioare.As vrea sa o ajut sa se recupereze cat mai repede si sa si poata relua activiatatea normala ,in masura in care revenirea la normalitate e posibila dupa astfel de evenimente.Am citit tone de review-uri pe net despre o multime de camine dar nu reusesc sa iau o decizie ,ma tem ca multe sunt cu caracter promotional si m ar ajuta enorm pareri pertinente din partea unor persoane care au avut internate persoane dragi in astfel de centre.Va multumesc.

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 1713
Rasfoieste dupa
 • 11087

  by CorinaDani about 18 iulie 2017

  buna. cred ca ar trebui sa precizezi si orasul sa macar zona/judetul in care cauti, sa nu ti se faca recomandari pentru centre medicale situate in celalalt capat al tarii.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • dorrriana
   by dorrriana
   19 iulie 2017

   multumesc am editat

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta