Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

6

de dandan2000 in Fertilitate despre 1 iulie 2023 deschis - denunta

Intrebare Intima

Buna ziua, daca fac sex neprotejat cu sotul meu si Nu ejaculeaza in vagin, ejacularea este departe de vagin si dupa ce ejaculeaza merge sa faca dus si sa urineze si pe urma continua iar, poate sa raman gravida sau nu? Atata timp cand sotul nu ejaculeaza si o scoate la timp inainte sa ii vina, pot face sex neprotejat fara ejaculare in orice moment al zilei sau in orice perioada?

Dupa fie care ejaculare afara, deci nu in interiorul vaginului, merge sa urineze si face dus bine, poate sau nu sa fie vorba de o sarcina?

Va rog frumos sa imi raspundeti cu detalii complete.

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 1178
Rasfoieste dupa
  • 47

    by ioana about 4 iulie 2023

    CorinaDani, apreciez onestitatea si buna-credinta de care dai dovada. Am remarcat si la alte "intrebari panica" cat de clar si la obiect dai raspunsul, incercand sa fii de ajutor.

    Din pacate, in acest caz cred ca este vorba de una si aceeasi persoana care vrea "detalii complete". Poate ar fi cazul sa consulte si un psihiatru, parerea mea.

    • Scor: 0
  • 13262

    by CorinaDani about 3 iulie 2023

    Citește răspunsul de la întrebarea soțului tău. Poate ca ar trebui sa faceți o vizita la un cabinet de planificare familiala, sa vi se recomande o metoda contraceptiva mai buna.

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta