Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

43

de ploynapat in Sanatate despre 2 februarie 2023 deschis - denunta

Probleme medicale

De abia am nascut sunt externata am ajuns acasa sotul meu sa napustit pe mine oricum am explica ca nu e bine inca a fost foarte pornit sa facem sex am sangerat sibma doare burta  

nici nu stiu ce sa  fac sa ma prezin  din nou la medic? Imi este rusine

Raspunsuri (7):

Raspunsuri: 7 • Score 0 • Vizualizari: 1039
Rasfoieste dupa
  • 35

    by szivarvany about 9 februarie 2023

    Demult nu am citit ceva atat de infricosator si dureros.

    Sper sa revii cu un raspuns, sa ne spui ca esti mai ok, ca ai ajuns la medic, ca ai vorbit cu sotul tau si l ai facut sa inteleaga ca nu esti sclava lui. Sper ca reusesti sa te aduni fizic si sa ai grija de tine si de bb, asa cum ar fi normal.

    Imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva. [flo]

  • 702

    by Mihaela0000 about 7 februarie 2023

    Daca nu te duci la medic, poti capata o infectie care sa iti puna viata in pericol. De aceea sunt cele 6 saptamani de dupa nastere necesare (minim) de a nu avea contact sexual. Imi pare atat de rau ca treci prin asa ceva, nu prea inteleg cum ai ajuns tu aici. Insa viata ta nu o sa fie mai buna daca nu faci ceva. Din contra.

  • 13258

    by CorinaDani about 3 februarie 2023

    Încă ceva. Toate mesajele/subiectele pe care le-ai deschis de câteva luni încoace sunt un strigat de ajutor, sper ca realizezi asta acum. Nu mai sta, fa ceva, timpul curge în defavoarea ta.

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 3 februarie 2023

    Nu ii mai cauta scuze. Ai dezvoltat deja sindromul Stockholm. Înțelege ca ești într-o relație abuziva, ești o victima. Ce face individul acela este strigător la cer, nu este normal ce trăiești tu.Nu ai părinți, frati/surori sau rude/prieteni apropiați, care sa te ajute sa scapi din infernul în care esti captiva?Pentru binele tău și al copiilor tai(parca mai ai un băiețel?) încearcă sa faci ceva, sa scapi din aceasta relație toxica, în care esti abuzata fizic și psihic. Nu scrie nicăieri ca o femeie trebuie sa facă sex cu soțul ori de câte ori acesta vrea, dacă ea nu își dorește asta și o face de frica, cu scârbă.

    • Scor: 0
    2 comentarii
    • ploynapat
      by ploynapat
      3 februarie 2023

      Parintilor mei nu le am spus am considerat daca sunt casatorita nu spun nimic din ce se intampla intre noi

    • Nil_Nil
      by Nil_Nil
      4 februarie 2023

      Si chiar dacă nu ar avea ajutor din partea nimănui, sunt centre pentru victimele abuzate, multe femei aleg sa rămână în aceea relație care nu îi face bine, știu ce înseamnă eu am fost abuzata și fizic si psihic și înșelate toate în același aluat, timp de ...  mai mult

  • 379

    by Judoka02 about 3 februarie 2023

    Mergi la ginecolog, nu ai nici un motiv sa iti fie rusine, cere certificat medical.

    Ai cui cere sprijin? Prieteni, cineva din familie, asistenta sociala ? Nu stiu din ce localitate esti, dar poti cauta asociatii care se ocupa de femeile abuzate. 

    • Scor: 0
  • 47

    by ioana about 3 februarie 2023

    Un sot abuziv si obsedat sexual. O soacra abuziva, care isi permitea sa spuna ca nu vei fi o mama buna inca inainte de a naste.

    Nu e bine, nu e normal. Trebuie sa te duci la medic, tu nu ai nicio vina, dar esti cea care sufera cel mai mult. Eventual obtine un certificat in care sa scrie clar, negru pe alb, ca relatiile sexuale nu sunt inca permise si iti pun sanatatea in pericol. 

    Acesta ar fi un prim pas, pana te refaci. Dupa aceea, vezi ce poti face astfel incat sa fii tratata cu respect de propria familie. Imi pare foarte, foarte rau pentru tine. Sper ca esti independenta financiar astfel incat sa fii stapana pe propria viata.

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • ploynapat
      by ploynapat
      3 februarie 2023

      de batut nu m -a batut dar e putin e obsedat si in luna a 9 na vrut sex

  • 13258

    by CorinaDani about 3 februarie 2023

    Urgent la medicul ginecolog, eventual și la medicul legist, să-ți scoți un certificat medical. Soțul tău este un monstru cu chip de om, ar trebui sa ceri ordin de protecție din partea politiei, ceea ce face soțul tău se numește viol și este un abuz îngrozitor. Știu ca ai spus la alt subiect ca te-a obligat sa faci sex cu el aproape zilnic și când erai însărcinată. De ce să-ți fie rușine sa mergi la medic?Mai bine gândește-te cum sa scapi din aceasta căsnicie, ce trăiești tu nu e deloc normal. Cu siguranță din aceasta cauza ai stările depresive despre care povesteai și nu te poți atașa de bebe.

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Nil_Nil
      by Nil_Nil
      3 februarie 2023

      Corect, sunt total de acord!!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta