Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de Alex@ndra000 in Sarcina despre 9 decembrie 2022 deschis - denunta

Raceala în sarcina

Bună ziua, Sunt insarcinata în 11 săptămâni, azi de dimineață m am.trezit cu durere in gat, frisoane și ma dor oasele carnea.Temperatura nu am. Pot sa folosesc Carmol în sarcina?

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 912
Rasfoieste dupa
  • 2

    by patricia89 about 9 decembrie 2022

    Bună, eu știam și am citit din nou acum câteva ca nu este indicat în sarcina Carmolul.Citez:Bună ziua! Soția mea e răcită, are simptome de răceală și as dori sa știm dacă putem folosi carmol în timpul sarcinii. Menționez ca este gravida în 17 săptămâniSfatul farmacistului:Buna ziua! Uleiul de cimbru din compozitia Carmolului il face sa fie contraindicat in sarcina! A nu se folosi!Pt dureri musculare și sau febra, mie doctorul mi-a recomandat Paracetamol.Iar pentru gat ceaiuri cu lămâie, strepsils plus.Și eu sunt răcită (a 5a zi) și nu am luat decât la recomandarea medicului ginecolog :Redoxon cu Vit D și Zinc, oscillococcinum, ceaiuri cu lămâie-am făcut de ghimbir și din frunze de ceapa) mandarea medicului ginecolog). și am mai făcut gargara cu apa și sare, și ssirop de ceapa(5lg de zahar ars+1 crescuta apa și o ceapa tăiată, am lăsat la fiert 10min,apoi am strecurat și băut), miere cu scortisoara tot pt durerea din gat, astea mai băbești asa :)). Multă sănătate!

    • Scor: 0
  • 4

    by Alex@ndra000 about 9 decembrie 2022

    Am făcut un test cu recoltare din nas și este negativ.

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 9 decembrie 2022

    În prospect nu scrie nimic în legătură cu sarcina și alăptarea, așadar se poate folosi.Ți-aș recomanda sa faci și un test covid, dar nu din saliva, ci din acela cu recoltare din nas/gat, la o clinica.

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta