Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de RalucaMarcu91 in Sarcina despre 14 septembrie 2022 deschis - denunta

Eco 6 săptămâni

Bună! Am fost la eco pe 12.09.2022, la 6 săptămâni și 3 zile, însă nu s-a auzit inimioara lui bebe.. Mi s-a recomandat sa fac betahcg in dinamică și alt eco sapt viitoare. Am făcut prima recoltare pe 13, urmează pe 15 a2a. Și sper ca valorile sa fie în creștere.Voi la cate săptămâni ati auzit inimioara?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 564
Rasfoieste dupa
  • 12

    by MamicaDeMaria about 15 septembrie 2022

    De obicei la 6 sapt abia se vede vezica vitelina, uneori embrionul in formare. Depinde foarte mult si de ecograf si de perioada dintre ciclurile menstruale, pentru ca ovulatia difera si atunci embrionul poate sa se formeze mai tarziu...cel mai bine, asa cum a zis medicul beta hcg la 2 zile de cel putin 3 ori si vezi daca este in crestere. Poti citi si tu rezultatele pentru ca trecute valorile. Abia pe la 8 saptamani se poate vedea embrionul indiferent de ecograf, iar uneori inimioara se aude si mai tarziu. Doamne ajuta sa fiti bine!

    • Scor: 0
  • 258

    by onutza b about 14 septembrie 2022

    Buna draga mămica!!!! Inimioara la ecograf se aude cel mai bine la 8-9 săpt.....pana atunci nu te ast să auzi ceva....pt linistea ta...fa bhcg ...dacă e in crestere. Si bebe creste....fii optimistă si veselă...si bucura.te de lucruri mărunte apar in viata ta....vei auzi si inimioara si te vei liniștii si mai mult....pana atunci nu t îngrijora...ea e in formare dar nu e gata să o auzi la ecograf încă....sarcina usoara!!!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta