Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

38

de Paiu in Familia despre 9 august 2022 deschis - denunta

Viata de familie dupa copii

Cum este la voi în familie decând avetii copii??

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 318
Rasfoieste dupa
 • 46

  by monicabo about 9 august 2022

  In orice familie lucrurile se schimba odata cu aparitia primului copil. Depinde de voi, parintii, daca sunteti uniti, daca relatia a mers inainte de copil.

  Problema cea mai mare care apare este timpul limitat personal sau al cuplului. Conteaza foarte mult daca aveti vreun ajutor (bunici, rude etc) care sa poata sta cu copilul din cand in cand cate o ora - doua-trei. In cazul asta mai aveti timp sa "respirati".

  Un alt aspect care conteaza enorm in relatie este debarasarea de conceptiile din mosi-stramosi cum ca treburile casei si ingrijirea copilului/copiilor cad exclusiv pe umerii femeii si barbatul nu mai are nimic de facut. Nu este adevarat, nu trebuie sa fie asa. Treburile gospodariei musai se impart. Altfel, mamica pica dpsv psihic, mai ales daca si bebe este mai plangacios, se trezesete des noaptea etc. In afara de alaptat (natural) orice lucru legat de bebelus poate fi facut de oricare din parinti!

  Multa sanatate si sa va bucurati de copilas(i)!

  1 comentariu
  • Paiu
   by Paiu
   9 august 2022

   Multumim ,asemenea ! 🙏🏻

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta