Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

12

de Marzoe in Sarcina despre 16 iunie 2022 deschis - denunta

Sarcina si bebe suspect cu lichid la capusor

Buna seara, Viitoare mămici, v-ati confruntat al-2-lea trimestru ca bebe sa fie “suspect” cu lichid la capusor pana in 10 mm ?Voi repeta dupa 4 saptamani ecografia pentru a stabili exact evoluția.D-na Doctora a spus ca nu este ceva îngrijorător, ba chiar a zis ca băieței au mai mult lichid decat fetițele. Dar totusi nu imi pot lua gandul ca ceva nu este in regula.Multumesc pentru eventualele răspunsuri.

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 837
Rasfoieste dupa
  • 12

    by Marzoe about 20 iunie 2022

    Buna ziua din nou !Revin cu informatii proaspete in legatura cu întrebarea mea de mai sus.Am fost sa cer o a doua părere si totul este in limite normale.Nu depaseste limita admisă, lichidul circula din zona craniană spre coloana exact asa cum trebuie. Daca sunt mămici care au intalnit si trec prin “experienta” mea le sfătuiesc sa ceara o alta opinie pentru a scapa de stres.

    • Scor: 0
  • 683

    by Pepco about 17 iunie 2022

    vei fi in si mai mult stres daca spun.

    experienta nu e a mea, copilul meu e mare, ci a unei persoane pe care o cunosc.

    in ciuda tuturor analizelor si controalelor si investigatiilor intrauterine facute, problema nu a fost depistata decat la cateva luni dupa nastere. medicul pediatru a ignorat toate intrebarile si ingrijorarile parintilor - greseala MEGA_GRAVA. copilul a ajuns sa fie operat de urgenta pe creier pentru ca ii fusese afectata nu numai dimensiunea capului, lichidul presa asupra creierului, ci si coordonarea motrica de la nivelul membrelor superioare. acum face terapie de recuperare care ii costa sute de lei/luna pe parinti. si al lor inca e un caz fericit pentru ca achizitiile au fost OK (copilul este dezvoltat normal neurologic, conform varstei - 8 luni are).

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Marzoe
      by Marzoe
      17 iunie 2022

      Va multumesc pentru raspuns. Am programat o a doua opinie la un Profesor Doctor pentru luni. Multa sanatate bebelușului. La noi a fost depistat întâmplator dupa doar 10 zile de la morfologia 2, in morfologie scrie parametrii normali 8,76. Doctora care imi...  mai mult

  • 683

    by Pepco about 16 iunie 2022

    schimba "d-na doctora", ca, dupa parerea si experienta mea, vorbeste tampenii.

    lichidul la cap = hidrocefalie. cu care nu e de glumit. deloc. 

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Marzoe
      by Marzoe
      16 iunie 2022

      Imi poti spune te rog, experienta pe care ai avut-o. Sunt in stres de cand am aflat :(

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta