Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

161

de andronacheari in Nastere despre 12 mai 2022 deschis - denunta

Naștere

Mămici, vin cu o întrebare.. și dacă mi-ati putea spune din experienta proprie sau chiar din auzite(dacă e chiar sigur). Maine,vineri,fac 39 de sapt și luni am avut programare cu doctorul la spital(în UK) și mi-a zis ca dacă bebele nu vine săptămână asta sa vin luni dimineață la spital sa îmi inducă nasterea cu ceva pastila care se baga în vagin și nu vreau. Am auzit chestii nu prea placute și nu vreau. Motivul pt care a zis ca e mai ok sa îmi inducă că am eu o problema de sănătate și a zis ca asa zice el ca e mai ok. Am citit pe internet diverse metode de a porni travaliul naturaldar m-as bucura dacă mi-ati spune din experienta intr-adevar ce a funcționat.

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 518
Rasfoieste dupa
  • 379

    by Judoka02 about 13 mai 2022

    Daca cineva a avut experiente neplacute cu pastila, nu inseamna ca trebuie sa se repete. Alte merode naturale de decoansare pot fi:plimbarile lungi, urcatul scarilor, activitate sexuala, mancare picanta.

    Personal, am avut perfuzii, dar inca nu ajunsesem la termen.(37 saptamani)

    Nu te mai stresa si nastere usoara. 

  • 13258

    by CorinaDani about 12 mai 2022

    Eu cred ca medicul e cel mai în măsura să-ți spună cum trebuie sa procedezi, are poate zeci/sute de nașteri la activ, a întâlnit fel de fel de situații unice, pe când noi, mămicile de aici, avem la activ 1-2-3 nașteri, fiecare sarcina și organism fiind unice.Dacă poți, ne spui care este problema ta de sănătate, din cauza căreia medicul ia în calcul nașterea provocata și nu vrea sa aștepte declanșarea travaliului în mod natural? Poate e ceva care realmente îți pune viata în pericol, sau pe cea a bebelușului, și de aceea medicul prefera sa nu-și asume riscuri în ceea ce va privește pe amândoi.Știu din auzite/citite ca sistemul medical din UK e cam aiurea fata de cum este la noi, dar cred ca dacă medicului nu ii pasa cu adevărat de voi, îți spunea sa aștepți travaliul și sa vii atunci la maternitate, sa nasti cu moasa/asistentele de garda, sa lase natura să-și urmeze cursul indiferent de consecințe.

    1 comentariu
    • andronacheari
      by andronacheari
      13 mai 2022

      Mai am un copil de 1 an și 8 luni și tot aici l-am născut. L-am născut la 40 de sapt și 3 zile. A început singur travaliul. Nu mi s-a zis atunci ca ar trebui sa îmi inducă sau sa îmi propună asta macar. Am epilepsie și asta a fost singurul motiv pe care m...  mai mult

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta