Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

10

de georguajam in Panic despre 29 noiembrie 2021 deschis - denunta

Implantare?

Bună ziua,Imi puteti spune va rog, cele care ați avut avut sângerare de implantare cum a decurs, ce simptome ați avut?Cand m am trezit am avut o scurgere maro, pe parcursul zilei am sângerat, au trecut 24 de ore și încă sângerez.Mentionez ca, cantitatea nu este una f mare de sânge, am schimbat un absorbant, am remarcat sânge în toaleta...Poate fi vorba de sângerare de implanare sau doamne ferește avort?Imi doresc mult un bebe, pe data de 03 decembrie.După calculul ultimului ciclu(5 noiembrie) , as avea 3 / 4săptămâni de sarcina.Ati mai întâmpinat astfel de sângerări? Semănau cu menstruația?

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 1 • Vizualizari: 328
Rasfoieste dupa
 • 10

  by georguajam about 2 decembrie 2021

  Nu, inițial aveam ceva simptome de sarcina, mai exact imi simțem sânii foarte sensibili.Apoi intr o dimineața m am trezit cu mici crampe suportabile, ma simțeam imbalonata.. pe hârtie observasem sânge maro, nu mi a curs incontinuu, zilele următoarele am avut sangerarea ca la ciclu + mici cheaguri.Mi am făcut bhcg însă nimic...Sarcina ar fi fost prea mica sa se confirme la un test de sarcina speram sa se întâmple.. Aveam un test pe care îl cumpărasem și voiam sa îl fac pe data 03 decembrie0.in mod normal trebuia sa îmi vina menstruația pe data de 03 decembrie,iar sângerarea asta avut o pe data de 28.Imi cer scuze dacă am deranjat însă eram îngrijorată, în mintea mea erau doar 2 variante sângerare de implantare sau eliminare...Am programare la ginecolog abia săptămâna viitoare..

  2 comentarii
  • Andreia28
   by Andreia28
   2 decembrie 2021

   Nu cred ca ai deranjat pe nimeni … nici una nu am știut cum este la inceput … însă sângerarea de implantare eu am avut o cam pe la 3 luni , sarcina deja era confirmată

  • CorinaDani
   by CorinaDani
   4 decembrie 2021

   Dacă bhcg a avut valoarea sub 5, însemna că nu ai fost însărcinată, doar ți-a venit menstruația mai devreme. Se întâmplă de multe ori ca sânii sa devina mai sensibili înainte de venirea menstruației.

 • 1350

  by andreea22can about 30 noiembrie 2021

  Eu am avut la 2 sarcini sangerare de implantare,dar departe de a semana cu menstruatia, a fost foarte putin cantitativ si a curs de 2 ori cand am mers la baie,apoi doar pe hartie si maro

 • 12401

  by CorinaDani about 29 noiembrie 2021

  Dar sarcina este confirmata, prin test de sarcina sau bhcg?

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta