Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Alexandru elena in Sarcina despre 16 octombrie 2021 deschis - denunta

Sarcina incipienta.

Ultima menstruatie am avut o pe 27 09 2021 De pe data de 6 pana in prezent am avut relati intime neprotejat Ar trebui sa imi vina undeva pe 25 luna asta Am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ ,desi eu am stari de voma ,rau la unele mirosuri sensibilitate la sani oare sa fiu si sa nu fi detectat testul hgc ul din urina??

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 474
Rasfoieste dupa
  • 12666

    by CorinaDani about 17 octombrie 2021

    Ce tip/marca de test ai facut? Daca ai un ciclu regulat, ai avut ovulatia cu cateva zile in urma, si chiar daca sa zicem ca ai fi insarcinata, nu ai cum sa prezinti simptome de voma, sensibilitate la mirosuri si sani sensibili, acestea apar de regula la aprox 2 saptamani de la conceptie, adica in perioada in care ar trebui sa ti vina urmatorul ciclu Pentru linistea ta, mergi luni la un laborator de analize si fa ti testul bhcg din sange, acest test e cel mai sigur, adica nu da niciodata rezultate fals pozitive/negative

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta