Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

11

de Corina_Ana in Diverse despre 22 aprilie 2021 deschis - denunta

Animalut de companie

Buna dimineata, mamici!Am vrea sa adoptam o pisica, insa as dori sa stiu din proprie experienta daca este ok cu bebe mic in casa Mai am o fetita de 7 ani care isi doreste foarte mult, insa nu stiu exact ce implica acest lucru Cat de ok este decizia aceasta si ce tratamente, analize se fac pentru a nu pune sanatatea copiilor in pericol (daca poate fi vorba de asta) Multumesc pentru raspunsuri! :)

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 664
Rasfoieste dupa
  • 1350

    by sandritano1 about 22 aprilie 2021

    eu am o pisica in casa de vreo 9 ani, si de 1 an este prezenta si fiica mea contrar a ceea ce se spune/aude, pisicile sunt niste fiinte foarte protective, de multe ori daca am ridicat vocea in casa, si in ultimul timp la fiicamea m a atacat la propriu, a sarit pe mine o data, iar de alte ori m a tras de pantaloni jos sub genunchi, gen: hei, hei calmeaza te! in ceea ce priveste relatia cu bebe, cand o mai prinde la smotoceala fiicamea, pisica o atentioneaza cu labuta, dar cu ghearele ascunse in prenite, niciodata pana acum nu am vazut o mica zgarietura pe fiicamea, si crede ma ca a tras o de urechi, de coada, acum in ultimul timp pisicul fuge din calea ei :)))))

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • sandritano1
      by sandritano1
      22 aprilie 2021

      daca va sta doar in casa se duce la inceput la vaccin/eventual deparazitare iar veterinarul poate va va chema poate o data la 2-3 ani la vaccin(primii 8 ani pisicul meu a stat numai in casa, la bloc) si asa am procedat, de 1 an stam la casa cu gradina, si...  mai mult

  • 13258

    by CorinaDani about 22 aprilie 2021

    Daca pisicuta este vaccinata si deparazitat periodic, nu pune in pericol sanatatea nimanui, nici a copiilor, nici a adultilor Ar fi bine sa adopti o pisica dintr o rasa cu par scurt Toate pisicile lasa par (cu exceptia celor din rasa sphynx, care nu au par), dar la cele cu par lung e necesar periaj des Cel mai important este temperamentul

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta