Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de loredanadoana in Sarcina despre 22 februarie deschis - denunta

Drepturi salariata însărcinată!

Buna mămici și viitoare mămici!Este cineva pe aici care a făcut plângere la Itm impotriva angajatorului pentru ca nu au plătit concediile medicale,de risc,prenatale?Cum se procedează?Este legea de partea noastră sau nu?Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 597
Rasfoieste dupa
 • 1955

  by Eugenya1 about 22 februarie

  Clar este de partea noastra legea.Eu nu mai merg la munca de doua luni.In acest timp,am avut doua programari online,apeluri video,cu cineva de la ITM,care apoi trimite raport angajatorului.Pe mine m-au platit (am fost in medical) datorita complicatiilor aparute in sarcina (placenta joasa).Te sfatuiesc,inainte de a face plangere ,sa trimiti un email angajatorului,in care sa mentionezi ca,desi le-ai adus la cunostinta in scris de faptul ca esti insarcinata,nu beneficiezi de drepturile tale .Asta sa ai dovada ca i-ai anuntat.Si eu cred ca angajatorul nu a anuntat ITM .

  • Scor: 0
 • 11688

  by CorinaDani about 22 februarie

  Când ai rămas însărcinată, ai anunțat în scris angajatorul?Este dreptul tau și chiar te încurajez sa faci reclamație la ITM. Legea e de partea ta.. https://www.google.com/amp/s/cariera.ejobs.ro/reclamatie-itm/amp/

  • Scor: 0
  2 comentarii
  • loredanadoana
   by loredanadoana
   22 februarie

   Da,i.am anunțat in scris la 12 saptamani cu adeverința de la medicul ginecolog ,la o lună de cabd i.am anuntat am fost nevoită să intru in concediu,am 2 luni de când sunt în concediu și chiar azi am fost la ea sa discutăm și nu are de gând să îmi dea bani...  mai mult

  • CorinaDani
   by CorinaDani
   22 februarie

   Cu atât mai mult ar trebui să-i faci reclamație. Sa învețe sa respecte legea. Pun pariu ca nici nu au anunțat la ITM ca au o salariata însărcinată.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta