Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de oanagrofic in Diverse despre 15 februarie 2021 deschis - denunta

Jocuri copil 9 luni

Buna ziua,Bebe se plictiseste foarte repede de toate jucariile Voiam sa stiu daca as putea sa ma joc cu el, sa interactionam, dar sa il si atraga jocul respectiv Ce as putea sa fac?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 807
Rasfoieste dupa
  • 146

    by RobertaM13 about 15 februarie 2021

    Incercati metoda montessori Jucarii prin alternare, nu le aruncati pe toate gramada, ci mai degraba cateva si schimbate prin rotatie la cateva zile Incercati sa ii oferiti jucarii potrivite varstei Fetitei mele de 10 luni ii plac bebelusii, sa le dea lapte, sa ii pieptane, ii dau sa scoataservetele umede sa il stearga, sa il dezbrace, ne jucam cu animale figurine si i le arat si in carti cartonate sau planse, cantam, ii plac fermoarele ii dau haine ce au si le deschide, ii plac materialele si ii pun diferite texturi in cutie, sau ii pun doua cosuri si ii arat cum sa mutam din unul in celalat jucarele, ne jucam cu tacamuri, caserole colorate, si multe alte activitati, va sfatuiesc sa cititi alternativa pedagogica montessori

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta