Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de anastasia19 in Sarcina despre 30 noiembrie 2020 deschis - denunta

Nu ii depisteaza inimioara la eco...

Buna ziua mamici! In urma unui control la 8 saptamani doamna doctor mi-a spus ca nu ii depisteaza inimioara! Ati trecut prin asta? Mentionez ca eu ma simt ok doar ca acum sunt destul de stresata dupa ce mi a dat vestea asta soc. Astept raspunsuri de la voi. Va multumesc!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 497
Rasfoieste dupa
 • 4

  by anastasia19 about 30 noiembrie 2020

  Mi-a zis sa revin peste o saptamana la control. Eu mi-am facut primul control la 6 saptamani si avea 0.7cm acum la 8 saptamani 1.23cm deci oprita din evolutie nu cred ca este. Doctorita a avut o atitudine putin cam dezamagitoare spunand ca o sa vedem daca nu o sa facem chiuretaj. Si eu am avut o sarcina oprita din evolutie vara asta din pacate si de asta sunt putin mai pesimista dar cu toate astea doctorita are un aparat foarte vechi. Ecografiile sunt foarte in ceata. O sa merg joi la o clinica particulara sa vad exact.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • loreda134
   by loreda134
   30 noiembrie 2020

   Dacă o sa fie bine ceea ce iti și doresc,iti recomand sa faci analizele pentru riscul genetic de trombofilie, eu le.am făcut și intr.adevar am o genă moștenită de la mamă, prima sarcina a fost oprită din evoluție la 7 săptămâni și câteva zile, după prima ...  mai mult

 • 25

  by loreda134 about 30 noiembrie 2020

  Si ce ti.a zis ca ar fi de facut nu vreau sa te panichez si mai tare însă eu acum vreo 7 luni am pățit o chestie identică..m.am dus la primul control și aveam sarcina oprită din evoluție, însemnând că nu îi bătea inima,ce ti.a zis doctorul?ce e de făcut?

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta