Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de luisap1 in Sarcina despre 19 noiembrie 2020 deschis - denunta

Col uterin scurtat

Bună, mămici!Sunt in saptamana 26 de sarcina. Încă din săptămâna 24, de la ultimul control, colul meu uterin s a scurtat. Are 2,5 cm. Credeți ca este un motiv de îngrijorare sa nasc prematur?A trecut cineva prin asta?Mulțumesc si sarcina ușoara va doresc tuturor!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 400
Rasfoieste dupa
  • 306

    by Mihaela0000 about 19 noiembrie 2020

    Buna, la prima sarcina am avut colul scurtat tot de la 24 saptamani. Eu am avut doar pesar, fara serclaj. Am evitat efortul excesiv pana la sf sarcinii. Am nascut la 41 saptamani, desi la 36 de sapt dupa ce mi-a scos doctorita pesarul, credea ca o sa nasc... Se pare ca de la pesar colul se "atrofiase" si am ajuns sa nasc mai tarziu.

  • 133

    by sellagabi about 19 noiembrie 2020

    Bună ! La mine la 20 de săptămâni aveam colul deschis si era si scurtat mia facut de urgență serclaj iar la 10 zile am avut iar dureri si mia pus si pesar nu incomodează nici nu il simți. Fara efort mai mult în pat , dușuri cu apa călcâie rapide si in final eram programată pe 25 septembrie la 38 sapt si 3 zile si am născut pe 3 septembrie la 35 de sapt si 3 zile , în sapt. 28 am facut injecții pt maturare si am facut si in sapt 33 a doua doză. Au contat mult injecțiile de maturare si trebuie sa stai cat mai liniștită fizic si psihic.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta