Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2104

de Eugenya1 in Copilul 1 - 3 ani despre 11 noiembrie 2020 deschis - denunta

Temperatura

Buna seara! Fetelor,baietelul meu (1 an si 4 l ) a avut febra (chiar sj 40+) de vineri seara pana azi Bineinteles,am fost la medic si ne a spus ca pare a fi ceva viral si va trece Am fost sfatuiti sa facem si testul pt COVID 19,rezultatul acestuia fiind negativ Pt ca febra a persistat mai mult de 3 zile si a fost destul de ridicata si greu de tinut sub control,am hotarat sa mergem la urgente pediatrie pt mai multe investigatii Am plecat pe la 3 dimi,ultima doza de antitermic i am dat o in jur de 01:30 am Am petrecut acolo in jur de 5 h,cat am asteptat sa fie consultat ,apoi rezultatul analizelor Se pare ca are un pic de rosu in gat,insa analizele au fost bune Nici febra nu a reaparut,medicul ne a lasat sa mergem acasa A mai facut febra o singura data,dupa amiaza Nu am mai incalzit f mult,si i am dat doar un body cu maneca scurta pe timpul noptii Acum ,temperatura este 36 0 in una dintre urechi,si 35 5 in cealalta Am incalzit mai mult incaperea,si nu prea vrea sa urce temperatura Oare ar trebui sa mi fac griji?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 645
Rasfoieste dupa
  • 1564

    by redactor about 11 noiembrie 2020

    buna mami poti citi si aceste sfaturi de aici 

    Febra la copil: despre panica mamei si ce trebuie facut din experienta unei mamici 

    • Scor: 0
  • 808

    by roxanaz about 11 noiembrie 2020

    la varsta asta e probabil sa fi fost roseola, sau o simpla viroza de sezon in momentul asta nu ai de ce sa iti faci griji il supraveghezi, hidratare cat mai buna si multa sanatate  

    • Scor: 0
    3 comentarii
    • Mihaela0000
      by Mihaela0000
      11 noiembrie 2020

      Si eu la ambii copii am avut de-a face cu roseola iar simptomele au fost similare. Daca ii apar bubite rosii pe cap si corp ca un pojarel, vei avea garantia ca a fost roseola. Totodata sa nu te sperii, din acest punct o sa treaca bubitele si gata.

    • Eugenya1
      by Eugenya1
      11 noiembrie 2020

      De data aceasta,nu a aparut o eruptie,cel putin nu inca.Roseola o poate face de mai multe ori?A mai avut un astfel de episod cu febra,urmata de eruptie.Aseara ma ingrijora doar temperatura scazuta ,sub 36.Acum insa este ok.

    • roxanaz
      by roxanaz
      11 noiembrie 2020

      nu, nu este foarte comun sa faca de 2 ori. daca a avut deja.... a fost o alta viroza.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta