Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

16

de Lucas Emanuel in Sarcina despre 12 octombrie deschis - denunta

Disconfort saptamana 28 de sarcina

Buna din nou , sunt in sap 28 , dar am dureri vaginale ..cred ca asa se zice ..bebele misca continu simt cum ma apasa jos .Mentionez ca daca stau in piciore ..nu pot sa stau , daca pasesc ma apasa , ma inteapa tare, nu am scurgeri de sange sau ceva de genu , E ceva normal sau credeti ca ar trebui sa merg la spital ..Sunt in Uk , aici dr nu sunt ca la noi in ro ! Va rog din suflet mamici care stiti sau ati trecut prin asemenea experienta sa ma ajutati , sa ma sfatuiti !!! Multumesc !!!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 301
Rasfoieste dupa
 • 11079

  by CorinaDani about 13 octombrie

  Sa nu ai vreo infecție urinara. Și eu as zice sa mergi la medicul ginecolog, sa te asiguri ca e totul în regula cu sarcina și sănătatea ta.

  • Scor: 0
 • 73

  by JimmysGirl about 13 octombrie

  Ca sa te mai linistesti sa stii ca si eu am avut si inca am (saptamana 36) un discomfort in partea de jos a burtii. La mine se simte ca o presiune si bebe misca continuu si simt apasarea aia / presiunea aia. Nu imi amintesc cand au inceput exact starile astea, dar nu e ceva constant, sunt zile si zile si ore si ore. Dar pentru linistea ta, cel mai bine e sa te duci la un medic, ca durerile / intepaturile pot fi din tare multe cauze si sa fii tu sigura ca totul e bine. 

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta