Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de ghitageorgiana in Copilul 1 - 3 ani despre 11 august deschis - denunta

Înălțime și greutate

Vreau sa știu dacă la un copil de 37 de luni greutatea de 12 kg și 92 de cm este ok? Dacă ar trebui sa ma îngrijorez?Iar la un copil de 14 luni greutatea de 9,5kg și 75 cm este ok? Motiv de îngrijorare?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 458
Rasfoieste dupa
 • 11091

  by CorinaDani about 12 august

  După naștere și împlinirea vârstei de 1 an, vârstă copiilor se exprima în ani și luni.Asadar ai doi copii, unul are 3 ani și o luna, celalalt 1 an și 2 luni. Presupun ca ai fost cu ei la pediatru, el ce părere are, este mulțumit de dezvoltarea copiilor?Pentru ca nu ai menționat sexul copiilor (exista diferențe între fete și băieți, pe măsură ce cresc),6 uite un tabel orientativ, sa afli dacă sunt ok dezvoltați copiii tai. Cel mic se încadrează perfect în valorile vârstei, cel m mare e mai slab cu 2 kg..https://baby.unica.ro/raportul-mediu-de-greutate-si-inaltime-functie-de-varsta-copilului-2232189.html

  • Scor: 0
 • 4969

  by andaghe about 11 august

  Nu prea am intalnit varsta de peste 1 an masurata in luni. Si tabelele cu masuratori, sau articolele medicale fac referire la varsta in ani. Chiar si prospectele. In fine, oricum conteaza si sexul copilului, pentru o formula completa.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta