Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

1654

de Eugenya1 in Copilul 1 - 3 ani despre 4 iulie deschis - denunta

Laptele dupa varsta de un an

Buna ,mamici! Am intrebat medicul pediatru cat lapte ar trebui sa mai bea um copil dupa varsta de un an,mi-a spus ca 500-600 ml in 24 h.Mi se pare f mult,mai ales ca baietelul meu nu se trezeste peste noapte deloc sa -i dau lapte.Stiu ca trebuie sa aiba 3 mese de solide si 2 gustari.Dimi ii dau 180 ml,cand se trezeste,apoi papa mic dejun,si pe 11,inainte de culcare ii dau din nou 150 ml lapte(asa adorme).Apoi pranz,gustare,cina si din nou 210 ml lapte inainte de culcare.Pana acum am incercat sa -i dau sa bea 500 ml/zi.El mananca si f diversificat,accepta orice:branza,iaurt,lapte de vaca cu cereale,fructe,legume,carnita,ou.Cat lapte papa bebelusii vostrii la un an,un an+?Multumesc!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 429
Rasfoieste dupa
 • 4960

  by andaghe about 4 iulie

  Fetita mea la un an nu prea.manca cine stie ce, avea dimineata lapte, 200-250, apoi gustare, apoi pranz dar de fapt era dupa amiaza, iar gustare si apoi seara lapte, cam 300. Si asa a tinut-o destul de mult, greu a renuntat la lapte, ii placea foarte mult, dar nici nu era vreo mancacioasa in rest. Cred ca asta ii era comod. Nu stiu ce sfat sa iti dau, pediatrul cred ca stie mai bine.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • Eugenya1
   by Eugenya1
   4 iulie

   El este si tare mancacios,mananca f bine orice i-as da,si stiu ca laptele praf aduce cu sine destule calorii.Deocamdata nu-mi fac probleme in privinta greutatii,pentru ca este si f activ.Are 1165 g la un anisor.

 • 4960

  by andaghe about 4 iulie

  Pai 180+150+210 inseamna 540, deci ar fi exact cum trebuie.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • Eugenya1
   by Eugenya1
   4 iulie

   Da,pt moment,dar as vrea sa mai inlocuiesc o masa de lapte cu o gustare , respectiv cea de la ora 11,si sa bea doar dimi se seara lapte.Cantitati prea mari la o masa nu-i dau(mai mult de 210 ml),pt ca el mananca f bn si solide.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta