Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de lavanda in Sarcina despre 27 martie 2020 deschis - denunta

Nu se vede sacul gestational

Am 4 saptamani si 6 zile! Ieri am fost la prima ecografie si inca nu se vede sacul gestational! Ar trebui sa mi fac probleme? Am refacut beta hcg la 48 de ore, primul a fost 629,al doilea a fost 1340 si al treilea 2604 Multumesc!

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 512
Rasfoieste dupa
  • 1350

    by sandritano1 about 27 martie 2020

    se merge dupa 7 saptamani la primul control la 4 saptamani cred si eu ca nu se vede nimic! rabdare, putintica rabdare :)

    4 comentarii
    • lavanda
      by lavanda
      27 martie 2020

      A trebuit sa merg pt ca am sangerat si se pare ca am un mic hematom! Am trombofilie ereditara si iau anticoagulante plus muuuuult progesteron. Multumesc frumos pentru raspuns!

    • sandritano1
      by sandritano1
      27 martie 2020

      uuuhh imi pare rau sa aud asta! ia ce tratament ti a recomandat medicul si cu siguranta la urmatorul control o sa se vada saculetzul! Doamne ajuta

    • lavanda
      by lavanda
      27 martie 2020

      Multumesc frumos! Doamne ajuta!

    • IlieCristina
      by IlieCristina
      28 martie 2020

      Este prea devreme sa se vada ceva :) Iar referitor la hematom nu iti face griji, se va retrage, important este sa iei tratament si sa stai in repaus-asa am facut eu si a fost totul bine! Iar despre trombofilie iti spun din propria experienta ca am dus la ...  mai mult

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta