Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

16

de aylerua in Panic despre 3 februarie 2020 deschis - denunta

Bebe varsa lunar

A mai patit cineva asa? Avem 5L si 1zi si de la prima luna a inceput toata povestea Cand am trecut din prima luna in a 2a, din a2a in a3a si tot asa Am facut si eco nu are reflux Multumesc!

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 431
Rasfoieste dupa
  • 2104

    by Eugenya1 about 3 februarie 2020

    Varsa f rar,de ce iti faci griji?Si al meu are inca zile cand mai varsa,are aproape 7 luni Este o problema cand varsaturile sunt �cu jet�,dupa majoritatea meselor Sistemul lor digestiv este inca imatur,iar laptele este usor Daca ia bn in greutate,are scutece ude (nu se deshidrateaza) stai linistita

    • Scor: 0
    2 comentarii
    • aylerua
      by aylerua
      4 februarie 2020

      Ciao Eugenia, ms, da, varsa rar dar "sanatos"...varsa tot, varsa de mai multe ori, in jet nu mai poate varsa ca nu mai are nimic in burtica...ca el tot incearca sa verse si efectiv nu mai are ce...se si roseste la fata ca si cum ar ramane fara aer.

    • Eugenya1
      by Eugenya1
      4 februarie 2020

      Vei incepe diversificarea curand si va fi mult mai bine.De unde stii ca varsa tot ce papa?Nu uda scutecele cand are astfel de episoade?Nu este placut nici pt ei cand vine mancarica inapoi,proviaca arsuri,poate de aceea se inroseste la fata.Regurgiteaza du...  mai mult

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta