Statistici firma

  • Postat: 22 februarie 2015
  • Actualizare: 22 februarie 2015
  • 0 evaluari
  • 0 recomandari
  • 0 comentarii
  • 0 aprecieri
  • 1.742 vizualizari

Esti propietarul firmei?

In cazul in care esti propietarul acestei firme si doresti sa-ti administrezi singur aceasta pagina poti sa faci o cerere de revendicare. Apasa mai jos pe Revendica daca doresti acest lucru.

Evaluari

Nu sunt evaluari inca.
31 Strada Victor Manu, sector 2 Bucure?ti, Municipiul Bucure?ti, RO
0766.53.81.83
scoalabravissimo@gmail.com

      Scoala Bravissimo ofera cursuri de pian, chitara, canto pentru copii, atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

      Evaluare GRATUITA a potentialului muzical!

      Copilul tau are talent la muzica? Vino cu el la Bravissimo si vom afla impreuna! Invata sa canti la un instrument sau sa iti pui vocea in valoare urmand cursuri de pian, chitara, vioara sau canto!

      Pentru ca la Bravissimo invatam sa cantam corect, pe note, cu partitura in fata, fiind permanent atenti la pozitia corecta a corpului, a mainilor si a instrumentului.

      Prestigioasa scoala de muzica Bravissimo va asteapta la cele 3 sedii ale sale: Vatra Luminoasa (sector 2), str. Agricultori (sector 2) sau str. Martisor (sector 4).

      Inscrierea si programarea sedintelor se face telefonic sau folosind formularul online de inscriere, disponibil pe site.

      Cursurile sunt sustinute de profesori si profesoare cu experienta, cu studii de specialitate. Profesorii Bravissimo sunt implicati, atenti, sunt pasionati de munca lor si obisnuiti cu lucrul alaturi de copii.

      Scoala Bravissimo detine tot echipamentul tehnic necesar desfasurarii in cele mai bune conditii a sedintelor de curs: piane, chitari, statii, boxe, microfoane, oglinzi pentru canto, etc.

    Va asteptam cu drag!