Statistici firma

  • Postat: 22 ianuarie 2018
  • 0 evaluari
  • 0 recomandari
  • 0 comentarii
  • 0 aprecieri
  • 2.168 vizualizari

Esti propietarul firmei?

In cazul in care esti propietarul acestei firme si doresti sa-ti administrezi singur aceasta pagina poti sa faci o cerere de revendicare. Apasa mai jos pe Revendica daca doresti acest lucru.

Evaluari

Nu sunt evaluari inca.
60 Strada Eșarfei București, Municipiul București, RO
0213366006
0724530593
office@napocensis-mc.ro

Napocensis Medical Center este un centru medical privat in Bucuresti, specializat in diagostic, evaluare si interventie comportamentala pentru copiii cu autism si alte tulburari de dezvoltare.

Aparut pe fondul cresterii semnificative a cazurilor de autism in randul copiilor din Romania, Napocensis este mai mult decat un centru de tratament, este ca o a doua casa pentru copii dar si pentru familia acestora.

Pentru a intelege afectiunea si felul in care aceasta boala schimba radical vietile tuturor membrilor familiei, la Napocensis oferim parintilor sprijin terapeutic si moral ca sa putem lucra impreuna si copiii sa ajunga la o viata independenta.

De ce sa alegeti Napocensis Medical Center Bucuresti?

Pentru ca:

Urmarim obiective concrete si masurabile: daca incepe tratamentul medicamentos si interventia comportamentala inainte de varsta de trei ani, urmarim ca intr-un an, copilul sa recupereze cel putin un an pe varsta mintala si sa-si mentina acest ritm de invatare
Avem o echipa de 23 de profesionisti cu rezultate in tratarea autismului si a altor tulburari de dezvoltare.
Folosim programe de invatare sustinute si imbunatatite permanent datorita cercetarii stiintifice.
Muncim impreuna cu tine pentru copilul tau! Parintii sunt coterapeuti si contribuie la rezultatele copiilor.

Puteti urmari in timp real ce si cum invata copilul, primiti inregistrarile video si vi se explica pas cu pas evolutia astfel incat veti sti mereu ce face copilul si cum sa lucrati cu el acasa.

Ce urmarim in tratamentul si interventiile in tulburarea de spectru autist?


Copilul cu autism sa devina capabil sa simta si sa exprime sentimente.
Copilul sa inceapa sa imite si sa invete natural si spontan din mediu.
Sa primeasca un program structurat de invatare care il ajuta sa ajunga la un nivel de cunostinte comparabil cu cei de varsta lui.
In urma tratamentului medicamentos si a interventiei potrivite sa recupereze intr-un an caledendaristic minim un an de zile pe varsta mentala.
Copilul sa simta si sa aiba rusine ca sa poata invata din greselile lui si ale altora.
Sa-si pastreze ritmul de invatare toata viata.
Sa ajunga la o viata independenta.

Echipa Napocensis este formata dintr-un medic specialialist in psihiatria pediatrica si homeopatie, psihologi specializati in consiliere psihologica individuala si de grup, evaluare psiho-comportamentala, interventie comportamentala, logopedie, art-terapie, terapie ocupationala, stimulare senzoriala si kinetoterapeuti.