Statistici firma

  • Postat: 12 august 2016
  • Actualizare: 12 august 2016
  • 0 evaluari
  • 0 recomandari
  • 0 comentarii
  • 0 aprecieri
  • 1.626 vizualizari

Esti propietarul firmei?

In cazul in care esti propietarul acestei firme si doresti sa-ti administrezi singur aceasta pagina poti sa faci o cerere de revendicare. Apasa mai jos pe Revendica daca doresti acest lucru.

Evaluari

Nu sunt evaluari inca.
Ia?i, Ia?i County, RO
0746245765
0740407724
office@event-architects.ro
Anunt: 12 august 2016
Se spune ca atunci cand aduci pe lume o noua viata pur si simplu te indragostesti din nou. Lumea miracolului si a magiei apare in viata ta, plina de lumina pe care doar un copil o poate aduce. Zambetul jucaus al copilului este bagheta magica care coboara ...  mai mult

Suntem o echipa de profesionisti, gata oricand sa raspunda oricarei provocari. Dupa 7 ani de activitate in domeniul turismului si a organizarii de evenimente, ne mandrim cu mii de evenimente organizate. Din fiecare eveniment am invatat ceva si acolo unde a fost necesar, ne-am adaptat din mers pentru a da o nota de originalitate fiecarui proiect.

De ce Event Architects? Pentru ca nu lucram dupa tipare! Totul este personalizat in cele mai mici detalii. Pornim de la o idee, pe care o dezvoltam cat mai original in functie de cerintele si bugetul clientului. Nu toate ajung sa fie opere de arta pentru ca nici nu este nevoie! In domeniul evenimentelor corporate, lucrurile simple dar bine structurate sunt cele mai apreciate. In ceea ce priveste evenimentele private, imaginatia, povestea fiecarui client si bugetul de care dispune, este fundatia pe care construim o opera de arta simpla sau complexa.

Activitatea noastra se imparte intre organizare evenimente corporate: cursuri, conferinte, congrese, organizare evenimente private: nunti, botezuri, banchete, dezvoltare evenimente concept: revelion, seri tematice, petreceri si team building culinar.

Cand sa ne contactezi? In ziua in care te-ai hotarat sa organizezi evenimentul! Noi vom cauta salile disponibile care sa corespunda tipului tau de eveniment, numarului de participanti estimat si bugetului pe care esti dispus sa il aloci. Te vom pune in legatura cu cei mai buni furnizori de servicii care se vor potrivi perfect evenimentului tau. Vom negocia pentru tine cele mai bune tarife astfel incat, bugetul sa fie in siguranta. Te vom asista pas cu pas, in orice decizie ai de luat in legatura de evenimentul. Te asiguram ca vei face cele mai bune alegeri in materie de sala, meniu, program artistic, decoratiuni, servicii foto-video. Invitatii tai vor aprecia organizarea si se vor bucura de un adevarat spectacol!

De ce sa lasi evenimentul tau in mainile noastre? Pentru ca ne place ceea ce facem si tu te vei bucura de experienta noastra. Avantajul tau? Vei economisi timp si bani, vei avea un eveniment reusit, in care vor fi implicati cei mai buni furnizori de servicii, testati anterior si care nu au dezamagit niciodata. Iti garantam ca evenimentul va fi memorabil, lipsit de stres si de situatii neprevazute. Tu te vei putea bucura in voie de desfasurarea lui.