Info firma

Statistici firma

  • Postat: 21 ianuarie 2016
  • Actualizare: 21 ianuarie 2016
  • 0 evaluari
  • 0 recomandari
  • 0 comentarii
  • 0 aprecieri
  • 1.859 vizualizari

Esti propietarul firmei?

In cazul in care esti propietarul acestei firme si doresti sa-ti administrezi singur aceasta pagina poti sa faci o cerere de revendicare. Apasa mai jos pe Revendica daca doresti acest lucru.

Evaluari

Nu sunt evaluari inca.
85 Drumul Valea Cricovului București, Municipiul București, RO
0766191100
ovd.ion@gmail.com
Anunt: 21 ianuarie 2016
Am deschis Sezonul Inscrierilor!Viziteaza-ne si afla despre promotiile lunii!

Pentru inscriere si programarea unei vizionari in cadrul gradinitei noastre puteti trimite un E-mail prin formularul de contact sau ne puteti contacta la nu...  mai mult

Gradinita particulara Academia Piticilor creeaza, împreună cu părinții si comunitatea, un mediu cald şi stimulativ în care fiecare copil să se descopere pe sine, pe ceilalti si lumea inconjuratoare astfel incat sa dobandeasca competentele necesare pentru a se integra în realitatea complexa.

Sediul gradinitei Academia Piticilor se afla in cartierul Drumul Taberei, la aproximativ 500m de strada Valea Oltului, într-o zona complet ferita de traficul urban, departe de poluarea cotidiana.

Grădinița particulara își desfășoară activitatea intru-un spațiu ultramodern (380 mp), special amenajat, prevazut cu sistem de supraveghere video astfel incat dumneavoastra va puteti ca cei mici primesc atentia si grija de care au nevoie si sunt in deplina siguranta.

Cladirea este prevazuta cu 6 sali de clasa, 4 grupuri sanitare, vestiare pentru prescolari, bucatarie proprie, unde se pregatesc meniuri sanatoase, spatiu de servire a mesei, sala pentru activitati optionale si recreative, atelier de arte plastice, cabinet metodic, spatii administrative.

Spațiul exterior este deosebit de generos, având la dispoziție doua zone de joaca pentru copii, amenajate in acest scop cu o suprafața de 200 mp fiecare.