Statistici firma

  • Postat: 25 aprilie 2014
  • Actualizare: 25 aprilie 2014
  • 0 evaluari
  • 0 recomandari
  • 0 comentarii
  • 1 apreciere
  • 2.867 vizualizari

Esti propietarul firmei?

In cazul in care esti propietarul acestei firme si doresti sa-ti administrezi singur aceasta pagina poti sa faci o cerere de revendicare. Apasa mai jos pe Revendica daca doresti acest lucru.

Evaluari

Nu sunt evaluari inca.
36 Strada Spătarului Bucharest, Bucharest, RO
0737519111
alina.bobarnac@gmail.com
Anunt: 25 aprilie 2014
AM INTRAT IN COMPETITIA PROIECTELOR DIN TARA LUI ANDREI ! New Odyssey propune realizarea unei PLATFORME ONLINE (info-autism.ro) de consiliere si suport informațional pentru familiile copiilor cu tulburări de spectru autist (TSA) care nu pot susține financ...  mai mult

Centru de Analiza Comportamentală Aplicată

 

MISIUNE NOASTRA este să îmbunătățim calitatea vieții copiiilor cu tulburare de spectru autist și a familiilor lor. Încercam continuu să rămânem un centru de excelență și sprijin, specializat în servicii de analiză comportamentală pentru copiii afectați de autism.

 

SERVICII

 

START INTERVENȚIE, destinat familiilor care au primit un diagnostic recent de autism, permite evaluarea copilului, trainingul terapeutilor si inceperea programului individualizat de interventie in 8 zile.

 

CONSULTANȚA LA DOMICILIU sau PROGRAMUL INTENSIV IN CENTRUfurnizeaza parintilor si terapeutilor  instrumentele necesare  consolidarii abilitatilor copilului in urmatoarele arii: comunicare, joaca, interactiunea sociala, academic, auto-servire (training de toaleta, acceptarea unor alimente noi).

 

EVALUAREA LIMBAJULUI ȘI A COMPETENȚELOR DE ÎNVĂȚARE (ABLLS-R) este atat un instrument de evaluare, precum si un cadru pentru stabilirea unui curriculum individualizat.

 

EVALUAREA FUNCȚIONALĂ A COMPORTAMENTELOR PROBLEMĂ este un procesul de identificare a functiei comportamentului-problema (raspunde la intrebarea “De ce lovește?”)

Comentarii

0 comentarii