Bloguri

Clubul de Muzica.ro premiat la Concursul Magia Colindelor 2015

 • Pe data de 12 Decembrie  s-a desfasurat la Colegiul National George Enescu concursul pentru pian, canto si chitara “Magia Colindelor”, la care au participat 23 de cursanti Clubul de Muzica.ro”. Concursul se adreseaza atat prescolarilor si scolarilor ce studiaza pianul ca instrument optional, in sistem privat, cat si copiilor care studiaza pianul ca instrument principal. Si de data aceasta Clubul de Muzica.ro si-a pastrat consecventa rezultatelor deosebite obtinute la concursurile nationale si internationale de specialitate. Premiantii scolii de muzica au adus zece premii I si patru premii I SPECIALE, opt premii II si un premiu III, dupa cum urmeaza.

   La sectiunea PIAN, premiantii au fost urmatorii: Nichita Ioan Rusu (7 ani) care a obtinut Premiul I Special la categoria lui de varsta, Emanuel Stefan Mirea (8 ani) – Premiul I Special, Raluca Munteanu de numai 7 ani a fost premiata de juriu cu Premiul I , la fel si Anastasia Alexan (5 ani),  Inanna Zecheru (5 ani) – Premiul I , Yi Yi Chen (6 ani) – Premiul I,  Stefan Hugo Valeanu (8 ani) – Premiul I, Radu Voica (9 ani) – Premiul I, Yi Zhuo Chen (8 ani) – Premiul I, Bianca Burlacu (7 ani) in timp ce premiul II a fost obtinut de fiecare dintre urmatorii concurenti: Petra Gradinariu (6 ani), Iunia Reff (8 ani), Iulia Petuhov (8 ani),  Sanziana Soare (6 ani), Ilinca Bizgan (7 ani),  Maia Reff (8 ani), Irina Cojocaru (9 ani), Anastasia Bizgan (9ani) , iar Premiul III a fost obtinut de Giulia Mihaica (6 ani).

  Si la sectiunea Chitara, copiii inscrisi la cursurile "Clubul de Muzica.ro" au reusit sa obtina rezultate deosebite: Albert Ionescu (7 ani) – Premiul I Special si Serban Coza – Premiul I, precum Victoria Kostika. 

              La sectiunea CANTO, talentatul Filip Cosmin a dost pe deplin apreciat de juriu, iar rezultatul nu a intarziat sa apara: Premiul I Special!

  Cursantii Clubului de Muzica.ro au incantat juriul si publicul cu repertorii alese si o executie impecabila. Rezultatele remarcabile demonstreaza o pregatire muzicala solida si profesionalismul echipei didactice care a investit in pasiunea si daruirea acestor copii minunati.

  Felicitari copiilor si profesorilor indrumatori!!!

   Despre noi

  Clubul de Muzica.ro ofera lectii de pian, canto, chitara, vioara, educatie muzicala si pictura, atat copiilor cat si adultilor, incepatorilor dar si celor avansati care doresc sa se perfectioneze. Pe parcursul unui an de activitate institutia a inregistrat o activitate fructuoasa care a pus in valoare copii talentati si adulti ambitiosi.


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...