Bloguri

Premii pentru Clubul de Muzica.ro la concursul de pian ,,Brave Claviaturi” 2015

 • Pe data de 4 aprilie 2015, s-a desfasurat prima etapa a Concursului National de Interpretare a Muzicii romanesti pentru pian ,,Brave claviaturi”, editia a VIII-a . Concursul se adreseaza atat prescolarilor si scolarilor ce studiaza pianul ca instrument optional, in sistem privat, cat si copiilor care studiaza pianul ca instrument principal, motiv pentru care a doua etapa a concursului s-a desfasurat pe data de 5 aprilie. Si de data aceasta Clubul de Muzica.ro si-a pastrat consecventa rezultatelor deosebite obtinute la concursurile nationale si internationale de specialitate. In cadrul acestui concurs trei dintre cursanti au obinut premiul I, trei premiul II si doi premiul trei.

   

  Astfel, David Cinca (7 ani) a transmis juriului si publicului sunete incarcate de emotie si rafinament, performanta care i-a adus premiul I  si Premiul special pentru Muzicalitate. In randul reusitelor deosebite  Nichita Ioan Rusu (6 ani) si Izabella Gherca (6 ani)  au fost desemnati castigatorii premiului I, Alexandru Pavel (6 ani), Emanuel Stefan Mirea (7 ani) si Mihai Pavel castigatorii premiului II si Raluca Munteanu (6 ani) si Gherca Stefan (8 ani) castigatorii premiului III.

   

    Juriul a fost format din personalitati cu o bogata  activitate artistica in domeniul muzical  Printre jurati se numara Conf. univ. dr. Verona Maier, Prof. dr. Rodica Danceanu, Prof. dr. Georgeta Bacioiu si Prof. Angela Beleaev. Concurentii au interpretat din memorie una sau doua piese din repertoriul romanesc. Criteriile de jurizare au vizat expresivitatea si interpretarea, corectitudinea partiturii, tehnica corecta si prezenta scenica.

   

  Cursantii Clubului de Muzica.ro au incantat juriul si publicul cu repertorii alese si o executie impecabila. Rezultatele remarcabile demonstreaza o pregatire muzicala solida si profesionalismul echipei didactice care a investit in pasiunea si daruirea acestor copii minunati.

   

   

   

   


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...