Bloguri

Jurnal de sarcina

Bagajul pentru maternitate

 • Puiuțule drag, încep să fiu nerăbdătoare! Toată ziua trebăluiesc prin casă, fac de toate, in special ordine și curățenie. În curând vei veni! Bagajul este gata! Nu e foarte mare, dar am tot ce cred că îmi trebuie. Am luat aceeași geantă folosită la maternitate când am născut-o pe surioara ta cea mijlocie.

  Pentru mine am luat: două cămăși de noapte, un halat, o pereche de șlapi, câteva pachețele cu chiloți de unică folosință, două bustiere mai lejere, tampoane pentru sâni, absorbante post-natale, o pereche de șosete, hârtie igienică, centură post natală, ciorapi compresivi, fibrodigesta, ciocolată, apă, și un pachet de șervețele umede și un tub de lanolină pentru sâni. Panul este să nasc natural, dar în caz că se va întâmpla ceva iar situația o va impune și mi se va face operație de cezariană, am pus fibrodigesta ca să am în bagaj. Cosmetice am pus mici, mărime de călătorie, și doar ce este esențial; gel de duș+șampon, pastă de dinți+periuță, cremă de față, pieptene și elastice de păr. Nu am nevoie de multe lucruri. Am mai luat și două prosoape de sală din microfibră, deoarece se face foarte mic când este împăturit.

  Pentru bebe am luat: o păturică, o pelincă, un rând de haine pentru externare - body scurt, ciorapi lungi, pijama-salopetă, șosete, combinezon de bumbac cu puf pe interior, și o căciuliță. Am mai pus un pachet de scutece și un pachet de dischete pentru bebeluluși, pentru curățat la funduleț.

  Mă uit la bagaj și parcă nu îmi vine să cred. Ești atât de aproape! În curând te voi ține în brațe!


Comentarii

1 comentariu
 • cameliapav
  cameliapav Buna, cum Reușești sa scrii in jurnalul de sarcina?
  1 august

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...