Bloguri

Jurnal de sarcina

Am aflat sexul copilului

  • Dupa primul consult am anuntat pe cei apropiati  familiei despre sarcina si despre minunea ce avea sa ni se intample in viitorul apropiat.

    S-a plans de bucurie, s-a ras de fericire, ne-am distrat pe cinste dar intrebarea fiecaruia dintre noi era "oare ce sex va avea copilasul?"

    Toti cautam infirmatii pe net cum sa ne dam seama doar ca sa treaca timpul mai repede pana la ecografia de 13 saptamani unde urma sa aflam. Ba mitul cu sarea il incarcam, ba cu verigheta, ba cu poitia burticii care de abia se vedea. Era asa comic.

    In ziua ecografiei de 13 saptamani i-am spus medicului sa nu imi spuna sexul, ci sa il scrie pe o foita pentru a o da unei prietene si sa organizeze un gender reveal party. Medicul, un tip foarte de treaba, asa a facut. In 2 zile urma petrecerea si eu tot visam ba fetite, ba baietei.

    In ziua cea mare, dupa ce impreuna cu sotul meu am spart pe putin 20 de baloane, din unul din ele au cazut confetti ROOOOOOOZ.

    Deci, dupa cum v-ati dat seama, urmeaza sa avem o fetita. Atat eu cat si sotul meu eram si inca suntem atat de fericiti si nerabdatori sa o cunoastem. Cu fiecare piciorus pe care il da in butica parca o si auzim: "Mami, tati, sunt aici!"


Comentarii

0 comentarii

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

  • Am aflat sexul copilului

    Dupa primul consult am anuntat pe cei apropiati  familiei despre sarcina si despre minunea ce avea sa ni se intample in viitorul apropiat. S-a plans de bucurie, s-a ras de fericire, ne-am distra...
  • Prima vizita la medic

    "Hai sa vedem daca totul este asa cum trebuie", i-am spus intr-o dimineata sotului meu la vreo cateva zile dupa ce testul de sarcina se adeverise ca fiind pozitiv. Fara sa stam pe ganduri si stiind f...
  • Test de sarcina pozitiv

    Impreuna cu sotul meu ne gandeam ca ar fi timpul sa ne marim familia si sa inecercam sa facem un copilas. Toate informatiile de pe internet si ce mai auzeam in jurul meu ma descurajau extrem de mult ...

Din aceeasi categorie...