Retete pentru tine

Nume de copii pentru copilasii nascuti vara

  • Trimis de redactor
  • 19 iulie 2015, 17:36:45 EEST
  • 12.505 vizualizari
Trimite Denunta

Prima veste superba cu care putem incepe acest articol este una foarte buna: copiii nascuti vara sunt mai inalti si mai puternici decat cei nascuti iarna sau primavara. Iata o selectie speciala de nume pentru copilasii nascuti vara.

 

Nume de copii nascuti vara

 

Prima veste superba cu care putem incepe acest articol este una foarte buna: Copiii nascuti vara sunt mai inalti si mai puternici decat cei nascuti iarna sau primavara.

 

Acestea au fost rezultatele unui studiu care a fost efectuat pe un grup de 7.000 de copii. Aceste beneficii pot fi oferite de expunerea mamelor la soare. Astfel, organismul bebelusului primeste vitamina D necesara pentru formarea oaselor de la lumina solara. Studiul facut de Universitatea Bristol, Marea Britanie - indica faptul ca tot procesul are loc cand bebelusul se afla in pantecele mamei.

 

Si pentru ca sunt speciali si puternici, haideti sa trecem in revista o serie de propuneri foarte speciale de nume de copii - pentru acesti bebelusi nascuti vara. 

 

Nume de fete nascute vara

 

Aida: este un nume de origine arabica si semnifica: fericita.
Aida este un nume cu multa melodicitate in sunet si este asociat cu opera scrisa de Verdi in 1871: Aida, care povestea despre o printesa etiopiana care moare pentru a-si salva poporul.

 

Iulia ( varianta engleza: Julia) - Pentru fetitele nascute in luna iulie, Iulia este un nume foarte special. Numele Iulia este de origine romana, fiind varianta feminina a numelui Iulius (de la Iulius Cezar). Iulia semnifica: cea tanara.

 

Delia - Delia este un nume special si destul de rar care semnifica: nascut in insula Delos - o insula insorita a Greciei. Are si 2 variante foarte frumoase: Adelia sau Cordelia.
In mitologia greaca, insula Delos era locul de nastere al zeului Apollo si a zeitei Artemis.

 

Coralia- Cu adevarat un nume citeste mai departe aici.

----

Nume de copii pentru copilasii nascuti primavara de citit si: Nume de copii pentru copilasii nascuti primavara

Nume de copii pentru copilasii nascuti iarna de citit si: Nume de copii pentru copilasii nascuti iarna


Top nume de fete in 2014 de citit: Top nume de fete in 2014

Top nume de baieti in 2014 de citit si: Top nume de baieti in 2014

FORUM SPECIAL CU NUME DE COPII

NUME DE COPIIDespre alegerea numelui copilului si legatura lor cu destinul ...