Mamici de Iunie-iulie 2019 » Jurnal » Solutii somn bebe

 • 9 august 2019

  Dragi mămici, știm cu toții cât de important e somnul atât pentru bebei cât și pentru noi, mamele. Vestea bună este că putem să ne îmbunătățim situația și prelungi perioada de somn a bebelușilor noștri, ascultându-le bioritmul lor natural.

  Numele meu este Carmen și urmez în prezent un curs de certificare consultant de somn pentru sugari și copii.

  Ca parte practică din acest program ofer gratuit consultanță în acest domeniu pentru bebelușul dvs. cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 săptămâni.

  În această perioadă voi lucra alături de mentorul meu Sacha, care este un consultant certificat pentru somn, cu foarte multă experiență cu copiii. Voi comunica regulat cu Sacha, care îmi va supraveghea toată activitatea înainte de a vă oferi sfaturi, astfel încât să se asigure că vă dau cele mai potrivite răspunsuri.

  De regulă, pentru nou-născuți nu recomandăm training de somn ca atare -abordările noastre pentru somnul nou-născutului sunt mult mai blânde și mai puțin rigide decât cele recomandate după vârsta de 4 luni și acest lucru se datorează faptului că nou-născutul are bioritmuri de somn imature, în curs de dezvoltare.

  Cu toate acestea, ne putem uita în detaliu la toate aspectele legate de somnul nou-născutului, cum ar fi mediul în care doarme, modalități de adormire și calmare, dependențe ale bebelușului, intervalul de timp adecvat pentru a sta treaz, hrană și ritmul de creștere.

  Recomandările noastre suțin folosirea unor tehnici adecvate de stabilire a unei igiene sănătoase de somn, cu scopul îmbunătățirii somnului atât al bebelușului cât și al întregii familii, precum și dezvoltarea de obiceiuri sănătoase de somn pentru tot parcursul vieții.

  Toate acestea vor avea un impact pozitiv vizibil asupra somnului bebelușului dvs.

  Un aspect important pe care aș dori să-l subliniez este că întreaga comunicare de consultanță va fi în limbă engleză.

  Pentru detalii îmi puteți scrie mesaj privat / pe mail. Mulțumesc.