Operatiunea OLITA - Ne antrenam, la olita sa invatam » Jurnal » Am inceput Operatiunea Olita :)

 • Lider
  19 septembrie 2016

  Eee da, am inceput si operatiunea Olita ... 2 ani fara 4 zile

  Cum este la noi: stam de mai mult timp pe olita si ne jucam, e ca un scaunel pentru noi. Face pipi si caca, dar nu se cere.

  De astazi insa, i-am zis ca nu mai avem pampersi ... (vorba vine)... si l-am lasat doar in ciorapei lungi. A mai patit-o cu un pampers plin si stie ca se uda daca face pipi, asa ca i-am spus ca trebuie sa ii spuna lui mami daca vrea pisu sau caca, sa facem la olita sau la baie, altfel se uda.

  A trecut jumatate de zi... a stat pe olita, a facut de ambele.. s-a mai si cerut la baie dar nu a facut, cred ca doar ptr distractie :).... Partea buna este ca a trecut jumatate de zi fara pampers si alte incidente.. de acum urmeaza partea proasta cred... momentan doarme (fara pampers!) ... deci ar trebui sa ma astept la o surpriza cand se trezeste. Vom vedea.

  Ideea este ca nu stiu ce sa fac la noapte?  Sa il las tot fara pampers? Sau sa i-l pun noaptea?

  Evident daca e de iesit in oras / cumparaturi / etc nu am ce face si trebuie sa i-l dau..

  Voi cum ati procedat? Ce sfaturi aveti pentru mine?

 • Lider
  19 septembrie 2016

  Normal :) In timpul celor 2 ore de somnic a facut pipi si s-a udat tot, pana si bluzita dar nu s-a trezit din somn. Cel mai probabil noaptea si la somn ii pun pampers, cel putin pana cand ziua va cere singur la olita/baie.

  A scapat si pe el o data "Uuuuuu uuuuudddd" :) zic Da, e ud ca ai facut pipi pe tine, data viitoare spui repede ca vrei sa faci pipi si stam la olita. Nu i-a placut ca s-a udat dar sa vedem de cate ori mai schimbam azi hainele :)

  Chiar sunt curioasa de experientele voastre. Va astept in grup mamici!!!