Mamici de Februarie 2015 » Jurnal » femibion sau elevit?

 • Membru
  30 iulie 2014

  hello mamici....

  am deschis acest subiect deoarece nu sunt lamurita care e mai bun: elevit sau femibion? mpe mine medicul m-a intrebat daca iau ceva si i-am spus ca de 3 saptamni iau fembion...si a zis ca e ok...numai sa suplimentez cu acifol de 5mg. voi ce luati?

 • Membru
  30 iulie 2014

  Toate sunt vitamine si sunt bune... Eu iau elevit. Si in prima am luat, si acum. M-am temut ca ma ingrasa, ca nu stiu unde am citit... dar nu e adevarat. Am dat jos decat sa pun pe mine.

   

  In primele 10 saptamani am luat elevit + acifol 5mg. Din 10 am ramas doar pe elevit... avand surplus de fier in organism.

 • Membru
  30 iulie 2014

  din ce motive ai pierdut prima sarcina...daca poti spune....

  si eu am avut o sarcina anul trecut...pe care am dus-o pana la 5 luni. atunci nu am luat decat acifol. medicul nu imi recomandase alte vitamine...si poate fac un pacat dar bebelusa mea avea un defect genetic "cromozom marker" 

 • Membru
  30 iulie 2014

  Am trombofilie. Nu am stiut. Abia anul acesta am facut testele asa... ca sa imi ies din pareri, fara recomandarea medicului. Se pare ca acesta a fost motivul. Din pacate, cu aceasta boala, pot pierde sarcina si in 9 luni... dar avand in vedere ca sunt sub tratament ma rog sa fie bine. In fine, la mine s-a mai combinat si cu o supradoza de stres...

   

  Of, imi pare rau. Imi dau seama ca a fost ingrozitor. Nici nu vreau sa ma gandesc. Eu macar nu stiam ce este, nu ii auzisem inca inima... si tot am suferit enorm. Imi imaginez ce durere ai purtat tu in suflet.

   

  Sarcina usoara si Doamne ajuta sa fie de data asta bine! Sa te bucuri de copilas...

 • Membru
  30 iulie 2014

  multumesc mult miha...si tie iti doresc sa ai un copil sanatos si sa treci cu bine peste toate incercarile din sarcina.

  nu te mai stresa...eu cel putin asta incerc sa fac.

 • Membru
  31 iulie 2014

  Multumesc frumos. Ce e drept, in aceasta sarcina sunt mult mai linistita decat eram atunci...si mai echilibrata. Acum stiu ce trebuie sa fac si stiu prin ce nu vreau sa mai trec. Inteleg mult mai bine rolul meu. Sa speram ca fac si ceea ce trebuie...

 • Membru
  24 august 2014

   Eu iau femibion din saptamana 10 si acifol 5 mg 1cps la 2 zile

 • 17 septembrie 2014

  eu am luat acid folic de cand am aflat ca sunt insarcinata, iar dupa ce am terminat cu acidul folic am trecut pe elevit... din pacate cam uit de el si nu-l iau zilnic.