Mamici de Iunie 2014 » Jurnal » emotii pe sfarsit de sarcina

 • Membru
  13 mai 2014

  buna burtici,

   

  vad ca toata lumea e foarte timida in cadrul topicurile de grup..n-are nimeni emotii pentru marele moment pe care vrea sa le impartaseasca?

   

  eu imi pregatesca bagajul de vreo 2 saptamani...mai adaug cate ceva dupa care mai scot altceva si tot asa, insa azi programelul pe care l-am folosit toata sarcina pe telefon pentru notarea nr. de saptamani de sarcina, nr. kilogramelor si al simptomelor avute s.a.m.d. mi-a dat o notificare cum ca am intrat in saptamana 36-37, iar langa era un semn mare al exclamarii cu rosu in care ma intreba daca Mara "hasn't arrived yet?" si mi-am dat seama ca treaba e serioasa :))

   

  si contractiile parca au inceput sa fie mai dese...THE BABY IS COMMING!

 • 15 mai 2014

  emotii sunt, normal, cred ca pentru fiecare viitoare mamica...probabil toata lumea se pregateste incet-incet :) 

  si eu incep azi bagajul, nu foarte mare pentru ca voi naste intr-o clinica privata, dar tot tb sa ma pregatesc....hainutele pentru bb sunt pregatite in mare parte, aranjate in dulap.....asa ca suntem in asteptare 

  spor la ultimele pregatiri tuturor!

 • Membru
  16 mai 2014

  am auzit un zvon......si vroiam sa verific daca a mai auzit si altcineva acest lucru....cum ca vremea ( respectiv scadearea presiunii atmosferice pe fondul scaderii temperaturilor) ar putea duce la travaliu prematur.....de cand ploua de cateva zile si am mai auzit si acest zvon parca am contractii (false sper in principiu) mai dese, semn ca vor veni si cele reale in curand. oare o fi adevarat?....tks!

 • Membru
  17 mai 2014

  eu ma speriu la fiecare durere de burtica...si singurul lucru la care ma gandesc in momentul acela este ca nu am terminat bagajul, dar weekend-ul acesta il terminam, sa scapam de un stres!!

 • Membru
  20 mai 2014

  Buna. Ufff...si eu am momente in care intru in panica...si sunt din ce in ce mai dese... Contractii braxton hicks am destule... dar din fericire am citit despre cum sa fac diferenta intre acestea si cele reale... asa ca le accept, trag aer in piept, mai iau o gura de apa si ma rog sa scap usor...Dar pe zi ce trece devin mai dureroase si mna... mai am 14 zile si ar trebui sa nasc... ufff.... la boala ca mi-e teama si mie..:D:D:D