Video-uri recente

Nu au fost adaugate videoclipuri in acest grup inca

Cei mai activi membriNu au fost adaugati sponsori in acest grup inca
Bebe cu probleme sold by Dediut
Active 1 membru
Epsom, Surrey KT19 9DG, UK
Informatii de Baza
 • Fetita mea de aproape 4 luni a fost diagnosticata cu luxatie congenitala de sold. In urma cu 2 luni  la primul ecograf a fost depistata problema. Am inceput folosirea a 2 scutece unul peste altul , din nefericire nu a fost suficient. La ecograful de azi s-a putut vedea ca problema s-a ameliorat, dar nu suficient. Asa ca doctorul ortoped a hotarat folosirea hamurilor numite Pavlik. Suna atat de simplu, dar cand mi-am vazut puiul mic imobilizat am simtit ca totul in jurul meu se prabuseste.

  As dori sa cunosc mamici in situatia asta sau care au trecut cu bine peste acest fel de problema.

 • Dediut
  Dediut: Durerea pe care o simti ca mama cand vezi ca puiul tau sufera nu cred ca se poate compara cu altceva. Si oricat ai incerca sa ignore, inevitabil apare intrebarea de ce puiul meu? Oare am facut eu ceva gresit?
  Imi suna in urechi vorbele specialistului, ...  mai mult
  • 13 noiembrie 2015
  • Dediut
   Ioana_Pos Dediut, imi oare rau ca treci prin asa ceva. Fii tare pentru fetita. Si eu zic ca nu o doare, ca stii ce usor porneste 'sirena' cand nu le convine bebeilor ceva :).
   Ca o sugestie, poate pui in titlul 'probleme de sold', ca nu intelesesem despre ce fel de...  mai mult
  • Dediut
   Dediut Am fost la control si ne-a programat din nou pe 24 Decembrie. Cine stie, poate mMosul ne va face un cadou anul asta si vom scapa de hamuri.