Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 12 voturi

M-am hotarat....adoptie (38)


298 raspunsuri la acest subiect

#21
irina_g

irina_g

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 666 mesaje

Postat 07 iulie 2006 - 00:07

Malinuta, zilele de nastere ale copiilor sunt pe prima pagina a fiecarui capitol prin bunavointa fetelor care au muncit nu gluma ca sa arate asa de bine. Le [pup] pentru munca depusa.
Legat de grija ca nu te-au sunat, stai linistita.
Pe mine m-au sunat cam dupa 8 zile de cand am depus dosarul iar prima intilnire (deoareec tb sa coincida programul ambelor parti - familia si DPC) a fost cam la 2 sapt si jumatate de cand am depus dosarul.
Stai linistita ca obtinerea atestatului e partea cea mai simpla. O sa imi dai dreptate.
Dupa atestat vine greul: cautarea bb, gasirea, obtinerea declaratiilor de la rude, infatisari la tribunal, etc
E birocratie multa insa dorinta de a avea un bb si satisfactia pe care o ai atunci cind stringi in brate puiul te fac sa ti se para restul, o joaca de copil.
E stresant insa, repet, cu puiul linga tine, poti trece peste toate greutatile intimpinate.
Bafta atat tie cat si tuturor fetelor care urmeaza sa isi gaseasca puii si sa ii aduca ACASA.

Va [pup] pe toate


Irina si [copil]Mihai

#22
nico_ro

nico_ro

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 139 mesaje

Postat 07 iulie 2006 - 00:22

Ana, inarmeaza-te cu rabdare muuuuuuuuulta si nervi de otel. Stiu ca nu suna incurajator dar o sa ti se para in continuare ca totul se misca mult prea incet. Pentru DPC fiecare e un "dosar", tu trebuie sa faci sa se miste cat de cat lucrurile mai repede: fii insistenta, hotarata, in tema cu legislatia. Esti in etapa cea mai simpla, dupa cum ziceau si celelalte fete, dupa atestare incepe nebunia adevarata: totul debuteaza cu senzatia ca toata lumea uita ca existi (ma refer la DPC). Poate "datul din coate" [biz] va ajuta putin... Adica sa faci investigatii si tu, prin ce mijloce poti (legale, bineinteles). Evolutia lucrurilor depinde foarte mult si de noroc. Oricum in final vad ca norocul surade tuturor [copil], mai devreme sau mai tarziu, asa ca succes!

#23
aissa

aissa

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.589 mesaje

Postat 08 iulie 2006 - 01:09

Gata, credeati ca ati scapat? Teapaaaa! M-am intors [:D]!

Deci o facuram si pe asta, am dus cupchilu' la mare.... Nu pot spune ca i-a placut...chiar au speriat-o nisipul si apa, cred ca si vantul absolut ingrozitor de care am avut parte a avut o parte de vina. Am avut cel mai mare ghinion la concediu de pana acum, la vreme ma refer, si am pierdut 3 zile din 7, si desi am vrut sa prelungim nu s-a putut. Sambata am apucat sa vedem scurt, in plimbare marea, Ale a urlat de cum ne-am apropiat de apa de a trebuit Tony sa o scoata de pe plaja urgent. Seara a plouat de a rupt (si am multumit lui Dumnezeu ca am trecut de Constanta inainte de inundatiile ce le vedeam la TV) iar 2 zile jumate dupa aia a batut un vant cum nu am simtit in viata mea. Disperati am cautat caciuli (de unde naiba?), apoi ne-am multumimt cu un trening cu gluga...ca ajunsesem sa pun 2 bandane una peste alta. Apoi incet-incet s-a invatat cu nisipul (cred ca o deruta faptul ca nu avea acelasi echilibru ca pe teren tare), si cu apa din piscina ei... In mare am bagat-o desi bietul copil urla credeti-ma ca nu stiu ce [:D] dar stiu ca tot zicea gata-gata. Nu am fortat nota, doar am spalat-o putin si nah...am bagat-o in mare. Am incercat si azi si cred ca daca nu eram noi pe fuga si mai insistam o convingeam. Dar sanatosi sa fim ca marea ramane acolo si vom mai ajunge cu siguranta pe litoral.

In rest: drumul super ok, nu mi-a facut deloc probleme, a dormit cam jumate din drum si la dus si la intors. De mancat asa cum ma asteptam nu a dorit... noroc cu borcanelele de fructe care ma salvau si...desigur cartofii prajiti.

A...desi nu stiam daca va dormi cu mine in pat a fost ok, nu prea am dormit noi bine, Tony chinuit in patul de copil din camera, eu mai mult treaza ca atat se rasucea cat era patul de mare si o pazeam sa nu cada. Reversul medaliei...in seara asta nu s-a culcat pana nu am pus-o in patul mare si am stat langa ea. Hmm, misto faza, la 2 ani ne apucam sa dormim impreuna [:D].

Cam astea imi vin in minte acum, incarc si ceva poze dar dureaza...sunt multicele.

Am vazut pozele Lilianei de la party (am fost si eu la locul ala la o petrecere...numai ca Ale nu a gustat jocurile de pe acolo) si pozele Corinei cu pregatirile de mare.

Va pup, revin maine....



Cristina si ghighiloi [foto]

#24
simona dragusin

simona dragusin

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 376 mesaje

Postat 08 iulie 2006 - 09:10

Cristina bine ati venit !
te asteptam cu detalii si despre...condus !

SIMONA
http://pg.photos.yah...um?.dir=82d7re2

#25
aissa

aissa

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.589 mesaje

Postat 08 iulie 2006 - 09:49

Mai...detalii despre condus n-am vrut sa dau aici sa nu deturnez total topicul. A fost bine, mult mai bine decat ma asteptam...numai ca mi-am bifat si primul radar si prima oprire a politaiului. Ieri, cum am plecat, pana sa ajung in Eforie l-am depasit pe unul de Constanta care probabil stia ca e radar si cum am iesit din depasire mi-a facut unul cu farurile, am incetinit dar...m-a luat si dupa o portiune de drum m-a oprit un alt echipaj. Nu stiu cu cat m-a prins, nu mi-a dat nici o hartie, cred ca in dreptul masinii cu radarul aveam 90/h dar mai devreme eram pe la 110....oi vedea ce imi trimit acasa. Si tot ieri m-a prins o ploaie groaznica, la un moment dat eram gata sa opresc ca nu vedeam nimic. Oricum, per total super ok, iar Ale a suportat extraordinar drumul, mai ales avand in vedere ca nu a stat decat f putin in scaun, in Bucuresti, nu era invatata deci....dar cred ca-i cam place viteza [:D].

Uite-ma pe mine, marea (la propriu [:D]) soferita si inceputul ploii care era mic copil fata de ce a urmat dar atunci nu ne mai ardea de pozat.



Cristina si ghighiloi [foto]

#26
simona dragusin

simona dragusin

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 376 mesaje

Postat 08 iulie 2006 - 10:35

Pai oricum faptul ca te-a prins radarul ...spune tot !
Deci acum esti cu adevarat soferita ca altfel te amenda pt viteza redusa.ca incurcai traficul !

Si n-ar fi mai bine sa faci si tu o strigare pt o intilnire sa ne povestesti mai in amanunt ce si cum ?[:D]

SIMONA
http://pg.photos.yah...um?.dir=82d7re2

#27
Costi

Costi

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 96 mesaje

Postat 08 iulie 2006 - 10:50

Imi pare rau Cristina de vremea urita de la mare pe care ai prins-o!
Noi ne-am intors duminica, am prins o vreme superba in perioada 25.06-02.07, doar ploaia de simbata si vintul de duminica dimineata, in rest numai soare, plaja si apa marii fiarta.
In comparatie cu Ale a ta, noi am avut altfel de probleme, am bagat-o in mare si atit a fost...venea valul peste ea, ii intra in gura, in ochi, se scutura putin si mai facea un pas spre larg, si iar se bucura, tipa, dadea din picioare, se agita...mai venea un val se scutura putin si mai facea un pas...Daca n-o tineam cred ca pornea inot spre larg, dar ce te faci cu mine care innot ca un topor...
Cu scosul din apa a fost si era o mare problema, ne stia toata plaja cinhd o scoteam....urla, se trintea cu fundul de pamint si mi-arata cu degetul ca vrea innapoi.
Tot drumul, dus intors a dormit maxim o ora, a fost in forma maxima chiar daca ochii erau jumate inchisi. Scaun de masina, la c e mi-ar folosi, e intr-o continua miscare, am vinatai peste tot, ma calareste si m-a calarit pina la Neptun, taty saracu i-a smuls parul din cap ca n-o baga in seama, bunica in momentul in care a atipit s-a trezit cu o mare palma...nu doarme copilul, nu doarme nimeni.
A mincat non-stop, n-a racit desi a stat numai in apa, iar de dormit dormea neintorsa pina la 8 dimineata...era in largul ei la restaurant unde dadea seara de seara un mic spectacol in fata orchestrei...un dans, citeva cuceriri, citeva tipete de bucurie...
Ne-am simtit super, desi am plecat cu mari emotii,ne pare rau ca ne-am intors, dar...dupa cum spui vremea se stricase si...
Va pup pe toate, imi pare rau ca intru mai rar, dar sincer...suntem la inceput de drum cu mersul si...seara pic moarta...


http://pg.photos.yah...m?.dir=/80bfscd

#28
aissa

aissa

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.589 mesaje

Postat 08 iulie 2006 - 11:59

Costi ma bucur ca ati prins vreme buna, asta e, se intampla sa mai nimerim si ploaie.

Prietena cu care am fost a spus ca fetita ei, anul trecut (la 8 luni) statea in apa ca pestele, anul asta insa facea la fel ca Ale. M-am mai intalnit cu o mamica de pe forum, cu fetita cu o luna mai mare ca Ale si la fel a patit, nu a putut sa o bage in apa.

Cat despre scaunul de masina....cum am tot zis noi suntem noi in domeniu, Ale nu era invatata si cum zici si tu ma calarea de imi ieseau fulgii cand faceam drumuri cu taxiul. Acum insa sta super bine in scaun si stau si eu lejer, de fapt tati ca eu sunt cu covrigul. Insa....e mai sigur si pentru ea, in caz de Doamne fereste!

Asi voi v-ati intors? [pup]



Cristina si ghighiloi [foto]

#29
o mamica fericita

o mamica fericita

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 221 mesaje

Postat 09 iulie 2006 - 01:14

scuze tuturor ca nu am mai scris de multisor. am inceput serviciu si am un program cam aiurea. de citit va citesc tot timpul ( nici nu se poate altfel) cu scrisul stam cam prost. LA MULTI ANI! tuturor bebicilor care s-au aniversat si multe pupicuri mamicilor pentru asa copii frumosi.

felicitari celor care au mai facut un pas in ,,ale adoptiei" si mult succes mai departe. ma bucur mult ca familia noastra a devenit atat de mare.



[pup] pe toata lumea Lorelei si



ROBERT

#30
carmens

carmens

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 212 mesaje

Postat 09 iulie 2006 - 14:00

Cristina, bine ati revenit! La fel am patit si noi cu Otilia anul trecut la mare, dar doar in primele zile. Nu-i placea nisipul si in apa nu a vrut la inceput. Apo nu mai puteam sa o scot din apa.
Cred ca la voi vremea rea de la inceput a fost de vina.
Si eu am emotii pentru ca ne-am luat masina si sotul meu nu a condus de , fiti atente, 14 ani. Acum ia ore de conducere dar tot nu prea cred ca face fata. La noi e vorba de o distanta mult mai mare ( Piatra Neamt - Constanta, cred ca vreo 500 km) insa mergem cu niste prieteni care conduc amandoi asa ca vom avea doua masini si trei soferi ( de fapt cred ca doi soferi si jumatate [:D]) Noi plecam pe 19 iulie si sper sa avem vreme buna. Otilia ma tot intreaba cand mergem la apa mare.


carmen



Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Control lunar

    Vasilescu Georgeta
    - Astăzi, 12:38

  • Agitatie pe final

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 12:03

  • Saptamana 28

    Deutzuk
    - Astăzi, 11:08

  • Testul de toleranta la glucoza

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:36

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Ieri, 19:33

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -