Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Comentarii despre restaurante


179 raspunsuri la acest subiect

#1
Catalin

Catalin

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 439 mesaje

Postat 28 mai 2004 - 00:57

Originally posted by ancasoare, 27/05/2004, 11:44:26
Stie cineva cum e Polo club? restaurantul asta este in incinta fostului club nasti (sau dacia club)... noi am fost acolo si arata bine, insa nu stiu cum e servirea,ce renume au si daca sunt "furaciosi" [biz] Meniul clasic, adica gustare rece, peste, sarmalutze si mix grill, 2 cafele, apa, costa 28 euro... din ce am citit mai sus, imi dau seama ca e mult mai scump decat alte restaurante. Ancuss Originally posted by blanca000, 27/05/2004, 13:01:18
am fost in noiembrie 2004 la Polo Club la o petrecere. Servirea a fost foarte buna, meniul la fel (desi nu era meniu de nunta ci de petrecere), sala mare, frumos...

#2
Catalin

Catalin

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 439 mesaje

Postat 28 mai 2004 - 00:59

Originally posted by iepurila, 26/05/2004, 15:49:52
Dragele mele Ajutati-ma si pe mine cu o informatie: cam ce gramaj ati avut la meniuri. Eu sunt in pregatiri si nu imi dau seama daca meniul propus de restaurant este OK ca si gramaj. Va dau cateva exemple: 50gr. muschi file; 50gr ficatei pui tava; 50gr crochete piept pui. Dar mai ales:130/150gr cotlet porc la gratar cu cartofi pai;100/50gr file salau cu lamaie etc. Cum vi se pare? Sunt portii suficient de mari? Sau ma fac de ras? Originally posted by carola, 27/05/2004, 10:02:39
la gustare se pun 50 g ptr. fiecare produs. deci e ok friptura e 130 g produs finit? dc. da, e ok. deci e ok tot. mi-a zis mama care e bucatareasa. deci ai o parere de specialist. :) Originally posted by iepurila, 27/05/2004, 12:59:06
Multumesc mult de tot Carola. M-am mai linistit un pic. Bafta tuturor.

#3
Shobo

Shobo

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 87 mesaje

Postat 29 mai 2004 - 23:25

Draga Catalin, eu am avut anul trecuyt pe 19 iulie nunta la Polo Club. A fost SUPER!!! totul! servirea ireprosabila, chelnerii ffff atenti, portii suficiente si bune. Am dat 100E avans si restul dim. dupa nunta. am avut surpriza si ne-au pus pe lista EXACT cit s-a mincat, adica cite portii de aperitiv, cite de friptura, sarmale, chifle, tot tot... caci unii invitati au venit mai tirziu si n-au mai vrut sa serveasca de la inceput... bacsisul a fost stabilit de la inceput ca se da undeva maxim 10% din intreaga consumatie de la ei (mincare+apa minerala, caci restul a fost de la noi). am iesit super bine, neasteptat chiar. am primit numai vorbe frumoase dupa cum ca chelneruii au fost ff atenti si saritori. de furat nu cred ca ne-au furat prea tare, pt. ca dim. ne-au chemat sa luam wisky si tot alcoolul ramas, sticle chiar incepute si chiar sucuri. si acum mai avem sticle cu vinul de la nunta, pt. ca a ramas. si era vin bun, Saugvinion Blanc de Jidvei. whisky Chivas si JWalker - iti zic asta ca sa intelegi ca am avut cele mai bune bauturi si totusi nu ne-am simtit furati. acum stai tu linistit ca nu e circiumar sa nu te fure dar depinde ff mult de cit te fura. adica cu bun simt, nu sa stai sa te certi cu ei a 2-a zi. deci una peste alta iti recomand cu mare incredere Polo Club. nu mai zic de ce poze am facut pe malul lacului la apus in seara nuntii si sub salciile de pe pontonul din fata intrarii... sa mergeti neaparat acolo sa faceti citeva poze! ies absolut splendid. tortul l-am aprins cu artificii pe teresa din fata restaurantului linga lac... o minunatie, sa maninci tort la aer linga lac si sa ciocnesti sampania tot acolo linga lac... apoi si dansat (boxele se pot scoate afara) linga lac... iti zic este MINUNAT. fff multi ne-au zis dupa nunta ca asa nunta frumoasa n-au mai vazut. si pt asta a contat ff mult si locul ales. orice alte relatii iti pot da nu ezita sa ma intrebi. chiar in seara asta un coleg de serviciu are nunta acolo la recomandarea mea. o sa-ti zic cum a iesit si la el cind se va intoarce la serviciu. recomand tututror restaurantul... pe malul lacului cu acele salcii este UN VIS PT NUNTA!!!!

#4
vlada

vlada

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 280 mesaje

Postat 02 iunie 2004 - 16:11

Va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva despre restaurantul Casa alba de la Baneasa. Multumesc anticipat pt. raspuns Andreea si Vlad

#5
iepurila

iepurila

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 920 mesaje

Postat 04 iunie 2004 - 14:08

Iar intrebare catre voi: Imi poate spune cineva cum sa fac calculul pentru bauturi. Adica cat vin/ persoana; cata tarie/persoana; cata apa minerala/ pers? Si mai am o nelamurire: Cei de la restaurant ma lasa sa aduc eu bauturile dar le comisioneaza cu 20%. Adica cum? La ce valoare aplica ei 20%, ca poate eu am vin din productie proprie, sau il iau cu o pila mare la un pret de nimic? Nu ma duce capu' Daca nu aveti un raspuns, voi cela care ati trecut prin asta, voi intreba seful de restaurant ( ca m-am blocat cand mi-a dat vestea asta si nu am replicat cu nimic). Promit ca va informez daca aflu eu prima Pupici si spor la pregatiri

#6
delsim

delsim

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.202 mesaje

Postat 05 iunie 2004 - 16:48

Probabil comision 20% cu preturile practicate de ei. Altfel nu are cum. In legatura cu cantit. pt. o persoana :vin - 1 sticla/persoana(adica 750 ml), apa minerala 1l/pers, suc 0,5 l/pers, tarie 50-100/pers. Cam atata da restaurantul. La noi , a fost vara si am dat asa: apa - 1,5 l/pers, suc 1l/pers, vin 1 l /pers. A fost foarte cald si s-au baut multe sucuri si multa apa, asa ca astea s-au terminat (daca ne luam dupa seful de sala si aduceam numai 0,5 l suc/pers si 1 l apa ne faceam de ras!). Vin din 120 l ne-am intors cu vreo 60 acasa (e adevarat ca au fost foarte multi tineri care nu prea au fost bautori). In ceea ce priveste taria, depinde de ce serviti;astia de la restaurant calculeaza pentru un drink la aperitiv, dar ce te faci daca lumea mai vrea un rand? Noi am dus asa: vodca, martini, crema de whisky, campari orange, gin tonic.Am calculat asa: - 50 ml vodca * 60 pers deci 3 sticle a cate un litru -la fel whisky si crema de wihsky - campari 50 ml*60 pers adica 3 sticle + cate 150ml suc de portocale*60 deci 9 l suc de portocale - la fel cu ginul si apa tonica Am avut 120 invitati , dar am socotit la jumate ca nu toata lumea bea acelasi lucru, dar e bine sa supralicitezi un pic cantitatile ca sa nu ramai descoperita. Bine, daca pe la 3 dimineata mai vrea cineva crema de whisky si aia s-a terminat, asta e , dar daca la primul rand de bautura nu ai pentru oricine cere ceva e mai nasol. Cam astea au fost cantitatile la noi. Orientati-va si voi in functie de ce fel de invitati aveti, de ce vreti sa dati de baut, de cat de cald va fi sau cat de frig (iarna se bea multa tarie). PS Am avut si vin rosu vreo 20 l , afara cand am servit friptura la protap (separat de friptura din restaurant). Petrecere frumoasa si casnicie fericita!

#7
Catalin

Catalin

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 439 mesaje

Postat 07 iunie 2004 - 22:19

Initial creeata de dordia2000, 06/06/2004, 09:04:04
Eu fac nunta la restaurantul Viilor. Poate cineva sa-mi spuna cum este acolo? Cum e mancarea si servirea?[berica]

#8
pupezica

pupezica
  • Membri
  • 0 mesaje

Postat 08 iunie 2004 - 23:37

Buna Am si eu o intrebare pt Shobo, Polo Club e totuna cu Club Nastase? Daca nu , imi poti spune si mie unde e? MERSI

#9
Catalin

Catalin

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 439 mesaje

Postat 11 iunie 2004 - 03:11

Originally posted by anka-maria, 10/06/2004, 17:44:57
Scuzati, putin offtopic, sar sunt o viitoare mireasa naiva si nelamurita. De resturantul Perla de pe Dorobanti stie cineva ceva? E bine, nu e bine.....ca io fiind departe de casa mi-au aranjat parintii nunta acolo si nu stiu nimic despre restaurantul asta. just me Originally posted by delsim, 10/06/2004, 21:55:49
Anka-Maria, cred ca puteau gasi ceva mai bun, parerea mea. Nu mai stiu exact, dar este destul de scump , nu are nimic afara pe unde sa te plimbi , sa iesi la o tigara(este in mijlocul trotuarului), iar in interior este cam demodat, genu ala de restaurant de pe vremea lui Ceausescu. Desi eu nu am o parere f. buna, n-as vrea totusi sa te superi pe mine!

#10
anka-maria

anka-maria

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 529 mesaje

Postat 11 iunie 2004 - 12:53

Hai ca m-ai rupt cu asta. Din pacate ne-am hotarat foarte in pripa si asta e tot ce am gasit. Daca e totusi cineva care are si o vorba buna sau mai multe detalii, as fi recunoscatoare. just me


Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Ieri, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Ieri, 10:27

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -