quote:
Originally posted by camelia-daniela
Eu zic sä nu fii asa de moale si sä citesti bine contractul de muncä si ce scrie acolo...informeazä-te si de legile care sint date in legäturä cu mämicile proaspete, cä am auzit, tot de prin forum, cä sint mai protejate acum, decit inainte.
Andreutza,
Si eu cred ca nu trebuie sa fii asa moale, si macar sa-i demonstrezi acelui afacerist, ca nu are dreptate.
Dupa cum am mai zis aici, pe mine m-au disponibilizat cand eram insarcinata pe motiv ca era si sotul meu in banca la acea vreme, dar realitatea era alta(fusese informat nou directoras, gresit de altii care mi-au "vrut binele"). Am plecat pentru ca mi-a convenit sa stau cu fundu-n sus si sa iau salar, dar i-am explicat acelui nou director ca asul este in maneca mea si la orice ora pot castiga cu el, ca a facut o mare greseala juridica. A cascat niste ochi mari la mine, dandu-si seama si acum dupa 5 ani, cand dau ochii cu el in Ro. nu are curajul sa se uite la mine!
acum nu mai stiu nici eu legile din tara dar o informatie in plus nu strica! Succes!
La toti numai bine!