Eu mi-am facut 4 implanturi pe maxilarul superior, in urma cu un an si doua luni. Pt. ca nu mai aveam dintii de f. multi ani, mi-a facut si lifing de sinus si grefa de os(sper ca e cat de cat corect ce-am zis, Aliona?). Initial a zis ca-mi pune trei - 1200-400 Euro/buc, cand a trebuit sa-i puna efectiv a zis ca totusi e mai bine sa-l puna si pe al patrulea insa pretul a ramas neschimbat(sincer, m-a mirat, insa a zis ca asta e, asa ca au costat de fapt 300/buc). Cum zicea si Aliona, dupa 6 luni urma sa-mi faca lucrarea. In final am stat un an, a ales sa-i "incarce" gradual, am mai lalait-o si eu. Cert e ca acum am dinti noi si care arata super. Reguli speciale de igiena nu sunt, spalat normal, firul interdentar si cam atat. Protezarea am platit-o separat, 140/dinte.
Operatia in sine, desi a durat destul, a fost complet nedureroasa si nici dupa n-am simtit nici o durere, drept pt. care acum am curaj si-n toamna imi mai fac 3 pe maxilarul inferior.
Am ani multi de cand umblu prin cabinete stomatologice si dupa atatea experiente i-am impartit pe dr. stomatologi in: puternici
![[:D]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif)
si buni. Ani de-a randul am dat doar peste cei puternici(mi-au scos tot ce-au prins), de cativa ani insa am gasit si unul bun, am salvat ce mai era de salvat si reparam ce-au stricat ceilalti. E un tip super, asa ca ti-l recomand din suflet, daca vrei.
Merita sa faci daca-ti permiti financiar.
Pozele noastre
Poze noi
poze nou-noute