Postat 05 martie 2004 - 19:22
Andreutza,
Cu toate ca si mie imi plac trandafirii de toate felurile, totusi nu am sa renunt la clematitele cumparate deja pentru mai multe motive: i-am bagat si sotului meu in cap virgula cam cum v-a arata cu acele floricele si i-a placut, am dat destul de mult pe ele si daca zici ca tradafirasii aia atrag si albinele ma las chiar pagubasa, pentru ca aici nu prea sunt albine ci viespi mai mult, sau un fel de albini salbatice ceva! De cand sunt aici nu am prea vazut albine (poate 3-4). Asa ca mai mult din aceasta pricina am sa renunt. POate le gasesc undeva in gradina un loc, dar deocamdata nu am facuta o bolta ceva.
Gradina mea este deja cumva aranjata de vechii proprietari. Primavara aceasta am sa o las asa pentru a vedea ce floir si plante mai sunt pe aici, dar in timp sigur ii voi da alta infatisare, dupa gustul meu. Gradina este in forma de patrat, nu prea mare dar nici mic. Pe laterale am ceva pomisori ornamentali, iar in fundul gradinii mai am niste copaci mai mari, niste copacei de mirta, si un gard viu. Toate acestea sunt puse cu scopul de a masca un pic faptul ca dupa gardul gradinii, este o alee si un bloculet. Cand vor fii verzi toata o sa am o perdea protectoare intre mine si blocul cu aceea alee. Nu chiar in mijlocul gradinii, am un rond de flori. Acolo fostrii proprietati au avut pusa in mijlocu londului , pe o piatra (pe care o am inca) o mic statueta, pe care si-au luat-o si bine au facut pentru ca mie nu-mi plac. in spatele casei am o terasa, si in partea laterala a terasei mai am un loc insorit pentru flori. Acolo o sa pun pe langa gard nalbe,pentru ca am un vecin cam dezordonat si are cam multe aruncate prin curte! Mai am locuri pentru flori in fata casei, unde mai sunt si arbusti pitici si niste plante , nu stiu cum le zice, care se intind pe pamant si au frunzele verde cu ceva alb. Nu sunt urate, dar cred ca o sa dispara !Mi-a lasat fosta proprietara fel de fel de vaze si ghivece mari pentru flori care le avea insirate prin curte, pe langa un copac, pe langa gardul viu. Foarte ornamentale si alea. O sa le folosesc.
Dar Doamne cat m-am intins cu povestitul!!!! Scuze pentru asta! Apropape ca seamna a lauda, dar nu este va asigur, ci doar am descris un pic gradina poate mai culeg niste idei ceva!
Va pup!
La toti numai bine!