Postat 24 august 2003 - 07:52
Sa ne aducem aminte de mama .......uff frumos subiect.Nici nu stiu cu ce sa incep.....dar, usurel, usurel, vedem noi ce iese.Femeie simpla, mai plinuta si cu parul mai mereu permanentat, cam asa era mamica mea. Era, da zic bine, pentru ca acu' e departe tare si doarme si doarme.....Dumnezeu sa te ierte si Dumnezeu sa ma ierte pentru toate supararile care ti le-am pricinuit. Nu am fost noi cele mai bune prietene, ca asa a fost sa fie sau poate de era alta situatie, astazi fetita mea era cu siguranta la gitul ei......Am gresit enorm fata de ea si multe ne-am spus negandite, dar ce mai pot face acu' decit sa ii aprind o luminare si dorinta ei de a avea grija de sora mea mai mica.Tata e acasa si mereu la telefon ne cheama acasa, pentru ca e singur [din 4 copii nici unul nu e cu el, toti suntem prin lume inprastiati]. Toata viata lui a baut si acu bea, dar nu ma mai deranjeaza pentru ca stiu ca bea de ... suparare [parca il aud cum spune : " Femeie ca cea dintii nu mai gasesti!" sau " Toti ati plecat, nu stati nici unul cu mine, e frumos asa? " Ca sa scurtez mai spun doar atit: cineva pleaca in tara si e vecin cu tata . Sa stiti ca nu ma lasa inima si ii trimit pantofi ca nu are si 10-20$ ca sa ii bea, ca mincare nu o sa cumpere, stiu sigur, dar ii pun ca mai tirziu sa nu imi para rau si in fond daca stau bine si ma gindesc asta e placerea lui ... Ce mai pot sa ii fac la anii lui? Voi toti si toate cit mai aveti parinti pe pamint si nu in gind va rog doar atit : daca puteti sa ii mingaiati acum, sa nu regretati , pentru ca mai tirziu cind nu vor mai fii cu voi veti regreta inzecit.
Sa fiti iubiti !