Sari la conținut

Sari la conținut

- - - - -

Ce hobby-uri aveti?

63 raspunsuri la acest subiect

adi2003

adi2003

Membru senior

• Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.225 mesaje

Postat 25 august 2003 - 16:38

quote:
Originally posted by camelia-daniela
quote:
Originally posted by adi2003
Eu am pe balcon in 3 jardiniere cu flori de nisip/piatra. Sunt mici si multicolore, au frunzele ca niste ace. Le cunoasteti?
[:D][:D][:D] Eu am luat acum din Ro seminte...dar sint din älea bätute!!!..si au niste culori!!! Le pun la anu´pe balcon!!! Am si seminte de regina noptii ( albä si lila ), cräite, ochiul boului de mai multe culori, gura leului, albästrele albastre, albe, roz si lila ( nu am mai väzut pinä acum, dar le-am avut anul ästa pe balcon!!) si alte flori pe care nu stiu cum le cheamä!! Cami.
Ce inseamna "batute"? ca n-am inteles exprimarea.

lilitim

lilitim
  • Membri
  • 0 mesaje

Postat 03 septembrie 2003 - 16:16

Eu colecþionez iconiþe, le þin într-un album foto, cred cã am peste 100, nu le-am numãrat. Recent am mai primit cadou câteva ºi trebuie sã-mi mai cumpãr un album .

camelia-daniela

camelia-daniela

Nou venit

• Membri
  • Punct
  • 14 mesaje

Postat 03 septembrie 2003 - 17:23

Bätute, inseamnä cu mai multe rinduri de petale.[:D][:D] Scuze, mie mi s-a pärut cä m-am exprimat destul de explicit. Eu stiu asa: cele cu un rind de petale se numesc simple, iar cele asaaa...bätute!![:D] Pupici,[pup] Cami.

dyana

dyana

Membru incepator

• Membri
  • PunctPunct
  • 192 mesaje

Postat 03 septembrie 2003 - 17:33

Buna, Mie imi plac obiectele de arta populara, icoane, farfurii facute la Horezu, de exemplu... Tenisul ma relaxeaza. Apoi imi place sa ma duc la munte, sa fac trasee, dar nu prea grele..., sa vizitez manastiri, desi pana acum nu am vazut prea multe, decat Cozia si Varatic; sa citesc carti de istorie; sa ascult muzica anii 80 si , de ce nu sa si dansez, dar cand nu ma vede nimeni.

adi2003

adi2003

Membru senior

• Membri
  • 4.225 mesaje

Postat 03 septembrie 2003 - 17:42

quote:
Bätute, inseamnä cu mai multe rinduri de petale.[:D][:D] Scuze, mie mi s-a pärut cä m-am exprimat destul de explicit. Eu stiu asa: cele cu un rind de petale se numesc simple, iar cele asaaa...bätute!![:D] Pupici,[pup] Cami.
Multumesc de explicatie, dar as avea o intrebare. Unde as putea gasi in Ro seminte de flori de nisip "batute"? Trebuie sa fie mult mai frumoase decat cele simple, pe care le am si eu...Si culmea, a mele sunt majoritatea de culoare galbena, cateva am ticlam si rosii. Am primit semintele de la o cunostinta, dar as vrea pentru la anul sa am seminte din soiul cu petale duble.

radu_tud

radu_tud
  • Membri
  • 0 mesaje

Postat 05 septembrie 2003 - 17:35

Vremurile se schimba, obiceiurile si ele. Privesc in urma si imi aduc aminte ca imi placea sa desenez, eram innebunit dupa munte si drumetzii, cite si mai cite. Acum simt ca nu mai am timp nici sa zimbesc. In putzinul timp pe care il mai am il petrec cu tribul meu. Daca mai ramine timp o ora sau cel mult doua in weekend, cind toata lumea deja doarme, mai ascult un pic din muzica pe care o indragesc. Printre rinduri, mai citesc DILEMA si imi mai incalzesc sufletul. Fac parte dintr-un club si ma vad cu prietenii acolo odata la 2 saptamini. Daca ma uit in viitor, metaforic, voi supravietzui si voi fi fericit. Poate ca doar imi doresc asa ceva. Cred ca DC este un nou hobby. Radu Tudorica

biankita

biankita
  • Membri
  • 0 mesaje

Postat 05 septembrie 2003 - 17:52

eu pictez, acuarela de obicei, sau grafica, carbune ma linishteshte enorm, shi am senzatzia ca imi umple sufletul de culoare shi bogatzie. am inspiratzie atunci cand se schimba anotimpul, insa de multe ori ma apuca fara nici un motiv. am o mancarime in palma shi trebuie sa pun mana pe pensula se vede ca avem talent in familie; fratele meu este la liceul de arta din constanta la sectia de arta monumentala biankita

Marox

Marox

Membru senior

• Membri
  • 3.621 mesaje

Postat 05 septembrie 2003 - 17:57

Colectionez ilustrate (se pare ca sintem multe cu hobby-ul asta, daca va intereseaza va pot trimite !), le-am fixat cu pioneze pe un perete, sint de efect zic eu, desi maica-mea nu are aerul ca le apreciaza. Jocurile pe calculator (HEROES, DIABLO, MIGHT&MAGIC) sint insa marele meu hobby. Din pacate il are si sotzu' ! Si in week-end-uri avem program negociat la PC. Ma gindesc cu groaza cind o sa vina si concurenta, deocamdata Alex e mic, are 2 luni, da' si cind o sa-si ceara partea !!! Cititul nu il consider hobby. Citesc tot timpul, e o activitate zilnica la fel de esentiala ca mincatul. Un alt hobby e scrisul jurnalului. L-am inceput acum 13 ani si am ajuns pe la volumul 10. Inca putin si ies "operele complete" !

qsar

qsar

Membru junior

• Membri
  • PunctPunctPunct
  • 945 mesaje

Postat 05 septembrie 2003 - 18:11

Imi plac caii. Acum ar trebui sa fac bagajele pentru ca plecam o saptamana la echitatie (uraaaaa!). Desenez, pictez si, mai nou, imi place e-art: grafica pe calculator (mai lucreaza cineva in Painter 8 cu tableta grafica?) Si scriu povesti. Cand ne intoarcem din concediu ma reapuc de lucru la o carte pe care o voi si ilustra. Q (Gabriela)

camelia-daniela

camelia-daniela

Nou venit

• Membri
  • Punct
  • 14 mesaje

Postat 05 septembrie 2003 - 22:41

quote:
Originally posted by adi2003
quote:
Multumesc de explicatie, dar as avea o intrebare. Unde as putea gasi in Ro seminte de flori de nisip "batute"? Trebuie sa fie mult mai frumoase decat cele simple, pe care le am si eu...Si culmea, a mele sunt majoritatea de culoare galbena, cateva am ticlam si rosii. Am primit semintele de la o cunostinta, dar as vrea pentru la anul sa am seminte din soiul cu petale duble.
Eu le-am luat anul ästa de la mare...pe terasa restaurantului era plin de ele!!!....am asteptat sä se coacä si am dat lovitura!!![:D] Se uita lumea la mine cam ciudat, dar nici cä-mi päsa!!![:D]....si erau si tare colorate...unele erau ciclam, cu dungi mov prin ele!!! Poti gäsi tot pe la cunostinte, sau dacä vezi pe undeva, dä lovitura!!![:D]...cä nu te aresteazä nimeni!!! Ultima posibilitate ar fi sä-ti trimit eu niste seminte prin postä, dar nu mai stiu ce culori sint, cä le-am amestecat!!!...eu am pus deja citeva seminte pe balcon, sä väd dacä räsar si nu au räsärit incä!!![bang]...mi-e teamä cä unele nu ajunseserä la maturitate!!!...dar citeva cucoane, au prins gustul si vroiau si ele sä ia seminte!!!...asa cä m-am gräbit eu sä le iau pe toate älea coapte ( zic eu!!![:D]) Pupici de la Cami.

Panic Questions

• Durere in partea pelvisului, usturime de abdomen

ARST
    - Ieri, 10:46

• Geanta Bebelusului

irinan
    - sep 08 2024 17:31

• Sarcina

magdaandr
    - aug 31 2024 17:49

• Stafilococul auriu

Roxana2024