CNN,WCBS, EuroNews ...
Va uitati ta tv - protv sau cnn acum ?
Deschis de
danv
, aug 15 2003 01:52
41 raspunsuri la acest subiect
Postat 15 august 2003 - 02:32
Postat 15 august 2003 - 02:35
Aceasta intamplare ne arata cat suntem de vulnerabili.
Geta
Postat 15 august 2003 - 02:37
acum am dat si eu pe pro-tv, intamplator.
Sora mea traieste in NW, dar acum e in tara, pe la Brasov-Sinaia, ma bucur ca nu e acum acolo.
mihaela
Postat 15 august 2003 - 02:42
papadie,
cum adica " L-au bagat pe mr microsoft la înaintare" ?
Asta mi-a scapat.
dan
Postat 15 august 2003 - 03:05
Poi cind am deschis eu tv-ul isi dadea unu cu parerea cäutand posibile explicatii pt imensei pene de curent (dacä cumva Microsoftul le facu bucuria). Oricum mie îmi stä gândul la Andrada si Adriana ca poate au copiii singuri acasä... Si la Armand ca si el stä tot in buricul tirgului... Nu pot decit sä le tzin pumnii.
Meeeeeeeeeey ne gindim la voi
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Postat 15 august 2003 - 03:08
Sa speram ca se rezolva rapid!
Laura
Postat 15 august 2003 - 03:15
[ups]Au si ei problemele lor.Cred ca se face prea mult tamtam. Sa de Domnul sa nu fie altceva.
MARIANA
Postat 15 august 2003 - 03:39
Acum e totul bine la noi (mi-a venit si sotul acasa- ca la el picase prima oara curentul).
Cica ar putea fi de la Niagara care a dat peste.
E inca nebunie in NY, oameni prinsi in lifturi, metrouri. O gramada traverseaza podurile peste Mannhattan pe jos si de acolo cine stie ce or lua pina acasa. Numai taxi-urile pe apa intre NY si NJ mai merg.
Pin 65 a mai fost o pana. Acum toate spitalurile, TV-urile, radiourile sint pe generatoare.
Cred ca se rezolva pina dimineatza.
Toate cele bune,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Postat 15 august 2003 - 03:40
Am primit acuma un SMS de la sora mea sa ne uitam pe CNN si am zis sa intru sa va spun si voua... dar [ups]deja ati umplut o pagina
Sa speram ca nu e nimic grav vorba 'ceea "se intampla si la case mai mari" o "mica-mare" pana de curent.
Fetele din SUA sa ne dati detalii ce si cum.... dupa ce vine curentul.
Numai bine,
Katink
Postat 15 august 2003 - 03:43
Imi pare rau, imi inchipui (sau cel putin asa cred) ce se intampla acolo. Iti multumesc pentru detalii
Numai bine,
Katink