![[:X]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/ki.gif)
![[pup]](https://comunitate.desprecopii.com/forums/public/style_emoticons/default/pupic1.gif)
Postat 04 august 2003 - 16:37
Postat 04 august 2003 - 16:44
Postat 04 august 2003 - 16:58
Postat 04 august 2003 - 17:04
Postat 04 august 2003 - 17:16
quote:Evident ca va avea petrecere cu mari si mici, tortulet, baloane, etc. Dar noi ne gandeam sa-i luam si ceva mai deosebit, fata de ce i-am luat in fiecare luna, hainute sau zornaitori. Multam, oricum
Originally posted by Lauraa
Cred ca e prea micutza ca sa inteleaga sensul de cadou. Cred ca i-ar place un tort colorat, balonase, muzica, si o jucarie noua, zornaitoare.Un pian din ala pt. copii cu voci de animale, ceva galagios (chiar daca voo... ) LAURA
Postat 04 august 2003 - 17:27
Postat 04 august 2003 - 17:35
quote:Gabi
Originally posted by ruxiquote:Evident ca va avea petrecere cu mari si mici, tortulet, baloane, etc. Dar noi ne gandeam sa-i luam si ceva mai deosebit, fata de ce i-am luat in fiecare luna, hainute sau zornaitori. Multam, oricum
Cred ca e prea micutza ca sa inteleaga sensul de cadou. Cred ca i-ar place un tort colorat, balonase, muzica, si o jucarie noua, zornaitoare.Un pian din ala pt. copii cu voci de animale, ceva galagios (chiar daca voo... ) LAURARuxi si Clara pisicuta, 11 luni Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Postat 04 august 2003 - 17:37
quote:Si noi vom avea cat de curand, in septembrie, aceeasi problema. Poate o iau pe bebi de o aripa si ne preumblam prin magazine ca fetele noatre sunt nascute in aceeasi zi. Si io cred ca o kestie foarte colorata si galagioasa e cea mai buna. cum are o gramada de jucarii dar prefera cutiile de la unguente :)) Pupi si spor la cumparaturi "Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)
Originally posted by ochinegri
In septembrie am si io aceeasi tema. Ma gandeam la o tricicleta din aceea cu suport (sa nu cada) si cu maner s-o impingem. Just a thought. Oci ciornaie
Postat 04 august 2003 - 17:54
quote:
Originally posted by Gabriela
si eu am vrut un cadou deosebit cind micuta mea a implinit 1 an, anul trecut - pe linga petrecere, baloane, jucarii si altele - dar mai ales, am vrut ceva pe care ea sa-l aiba mereu si despre care sa spuna, peste ani "asta mi l-au luat mama si tata cind am implinit 1 an" - si i-am cumparat un lant mic, din aur, un medalion cu Maica Domnului, si pe spatele medalionului am gravat "MARIA - 12 octombrie 2002" adica exact ziua cind implinea 1 an... nu-ti spun cit am umblat sa gravez atitea cuvinte pe un medalion micut, dar pina la urma am gasit, si sper ca peste ani, cum ziceam, sa-i faca placere sa se uite la el... Draga Gabriela, unde ai gasit pana la urma sa-ti graveze? Petrecere frumoasa, sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa!quote:Gabi
Originally posted by ruxiquote:Evident ca va avea petrecere cu mari si mici, tortulet, baloane, etc. Dar noi ne gandeam sa-i luam si ceva mai deosebit, fata de ce i-am luat in fiecare luna, hainute sau zornaitori. Multam, oricum
Cred ca e prea micutza ca sa inteleaga sensul de cadou. Cred ca i-ar place un tort colorat, balonase, muzica, si o jucarie noua, zornaitoare.Un pian din ala pt. copii cu voci de animale, ceva galagios (chiar daca voo... ) LAURARuxi si Clara pisicuta, 11 luni Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Postat 04 august 2003 - 17:57
quote:M-am gandit si eu la asa ceva, insa la toti copii care i-am vazut in parc, nu dadea nici unul de pedale, erau doar impinsi si ei stateau, asa ca ori in carut ori in tricicleta aceea folosita drept carut, cam tot acolo. Mie asa mi s-a parut.
Originally posted by ochinegri
In septembrie am si io aceeasi tema. Ma gandeam la o tricicleta din aceea cu suport (sa nu cada) si cu maner s-o impingem. Just a thought. Oci ciornaie